De beste home cinema producten van 2012 en 2013, volgens EISA

15 augustus 2012 3 Minuten 1 Reacties
EISA

Zoals elk jaar reikt EISA dit jaar weer de EISA Awards uit. Deze Awards zijn voor consumentenelektronica producten die op een bepaalde valk boven de concurrentie uitstijgen. Zo wordt er onder meer gekeken naar receivers, TV's, luidsprekers, projectors, camera's en smartphones die over de periode 2012 - 2013 de hoogste ogen gooien. In dit artikel kijken we naar home cinema producten.

EISA is een Europese organisatie waarbij een vijftigtal gerenommeerde tijdschriften uit 19 verschillende landen bij aangesloten zijn. Journalisten die werkzaam zijn beide deze tijdschriften laten elk jaar weten wat zij van bepaalde producten vinden en nomineren hun favorieten voor een award. Aan de hand hiervan wordt een ranglijst samengesteld waar vervolgens de winnaars uit gekozen worden.

Eerder vandaag hebben we al een uitgebreid artikel geplaatst met de awards voor de beste LCD, plasma en OLED TV’s die dit jaar gepresenteerd zijn. Dit dit artikel kijken we puur naar een selectie van de overige home cinema producten, waaronder projectors, home cinema sets, Blu-ray spelers, luidsprekers en receivers. Meer informatie over de awards en een compleet overzicht van winnaars in alle categorieën vind je op de website van EISA.

Bowers & Wilkins P1VD

European Home Theater Subwoofer

Liefhebbers van actiefilms zullen blij zijn met de vier EQ-presets van B&W, waarmee je elke kamer vult met heldere en tot in je buik trillende bastonen.

Advertentie

Meer informatie

Lees meer over luidsprekers
Lees meer over B&W

Canton Vento 800.2 systeem

European Home Theater luidsprekers

Cantons nieuwste exemplaar in de succesvolle Vento-reeks toont dat er zelfs bij geweldige luidsprekers altijd nog ruimte is voor verbetering.

Meer informatie

Lees meer over luidsprekers
Lees meer over Canton

Harman Kardon SB30

European Home Theater Soundar

Met de SB30 neemt Harman Kardon een grote stap op weg naar de ultieme home theatre-ervaring.

Meer informatie

Lees meer over soundbars
Lees meer over de HK SB 30

Pioneer VSX-922

European Home Theater Receiver

Het is niet eenvoudig om succesvol te zijn in het AV-veld, en dus heeft Pioneer harder dan ooit gewerkt om onze Receiver-award voor het tweede jaar op rij in de wacht te slepen.

Meer informatie

Advertentie

Lees meer over receivers
Lees onze review van de Pioneer VSX-922

Samsung HT-E6750W

European Home Theater System

Hoewel de HT-E6750W bedoeld is voor home theatre, is zijn geluidskwaliteit ook subtiel en krachtig genoeg voor muziek.

Meer informatie

Lees meer over de Samsung HT-E6750W
Lees meer over home cinema systemen

Sony VPL-VW1000ES

European Home Theater high-end

Je favoriete films hebben er nog nooit zo levendig, gedetailleerd en realistisch uitgezien. Dit is de projector van de toekomst, maar hij is gewoon vandaag al te koop.

Meer informatie

Lees meer over de Sony VPL-VW1000ES
Lees meer over Quad HD (4K)

Epson EH-TW9000W

European projector

Deze projector is een van de betere oplossingen die vandaag op de markt te vinden zijn. Je kunt er prima de home theatre-opstelling van je dromen mee opzetten.

Meer informatie

Lees meer over 3D projectors

Loewe Connect ID 46 + Home cinema

European Home Theater oplossing

Dit is een uitstekende combinatie, vooral dankzij de hoogwaardige materiaalkeuze en het uitstekend vakmanschap van Loewe.

Advertentie

Meer informatie

Lees meer over de Loewe Connect ID TV’s
Lees meer over Loewe

Panasonic DMP-BDT500

European Blu-ray speler

De Panasonic DMP-BDT500 is snel en betrouwbaar bij het lezen van cd-, dvd- en blu-ray-schijven, maar voegt daar ook nog extra toepassingen aan toe

Meer informatie

Lees meer over De Panasonic DMP-BDT500
Lees onze review van de DMP-BDT500

Meer informatie

Meer informatie over de beste LCD, plasma en OLED TV’s vind je in dit artikel. Meer informatie over de awards en een compleet overzicht van winnaars in alle categorieën vind je op de website van EISA.

Reacties (1)