CES: Sony HT-CT350 Soundbar met subwoofer

10 januari 2010 1 Minuut 0 Reacties
soundbar_system

Tijdens de CES heeft Sony natuurlijk niet alleen gedacht aan nieuwe TV's en Blu-ray spelers, waarbij 3D van groot belang is. Het bedrijf komt namelijk ook met een toevoeging voor haar home cinema systemen, de HT-CT350. Het geluid van een platte TV is nou niet erg goed en daarom heeft Sony deze soundbar met subwoofer op de markt gebracht. Beter geluid zonder veel veranderingen in de huiskamer.

In de soundbar zitten drie kanalen verwerkt – links, rechts en center – die iedere 100 Watt vermogen hebben gekregen. Ook de subwoofer heeft 100 Watt vermogen. Door de constructie kan deze soundbar aan muur gehangen worden, maar ook op een tafelstandaard gezet worden, of los. Sony’s S-Force Pro Front Surround creëert een surround-effect door middel van digitale bewerking van het geluid – in tegenstelling tot weerkaatsing op muren.

De Sony HT-CT350 heeft drie HDMI ingangen, die zelfs al versie 1.4 ondersteunen. Sony zegt dat ‘zelfs 3D signalen worden doorgelaten’, maar dat is puur marketing, want ieder HDMI surround-systeem kan dit.. Naast HDMI zijn er verder 3 digitale ingangen (2 optisch, 1 coax), 2 stereo ingangen en een DM aansluiting waarmee via optionele adapters de mogelijkheden worden uitgebreid tot iPods, Walkmans, bluetooth en Wifi. Een FM/AM tuner zit ook ingebouwd.

De prijs en beschikbaarheid van het Sony HT-CT350 soundbar systeem zijn nog niet bekend.

Reacties (0)