Bose presenteert QuietComfort Earbuds II

09 september 2022 1 Minuut 0 Reacties
Bose QuietComfort Earbuds II

Bose heeft deze week een nieuwe set oordopjes aangekondigd. Het bedrijf komt met de QuietComfort Earbuds II, voorzien van ruisonderdrukking en in een kleiner formaat dan zijn voorganger.

De QuietComfort Earbuds II zijn de nieuwste in-ears van Bose en uitgerust met actieve ruisonderdrukking. Dat betekent dat geluiden uit de omgeving grotendeels weggefilterd worden. Ook is er een Aware-modus aanwezig waarmee omgevingsgeluiden weggefilterd worden maar gesprekken nog altijd goed gevoerd kunnen worden.

Bose voorziet de QuietComfort Earbuds II daarnaast van de nieuwe functie custom tuning. Dit houdt in dat de in-ears middels geluidssignalen zelf meten wat de optimale prestaties zijn voor jouw gehoorkanaal. Dit resulteert volgens de fabrikant in een persoonlijke, ultieme geluidservaring.

De bediening van de QuietComfort Earbuds II gebeurt middels aanrakingen en de accuduur van de in-ears ligt rond de 6 uur. Ook wordt er een oplaadcase meegeleverd waarmee de oordopjes driemaal op te laden zijn. Bose geeft de oordopjes een prijs van 300 euro mee. Er komt een witte en een zwarte variant op de markt.

Reacties (0)