Bose lanceert V-Class en T-Class Lifestyle home cinema systemen

25 mei 2010 1 Minuut 0 Reacties
Bose-lifestyle-t20

Bose heeft vier nieuwe alles-in-een muziek en video home cinema systemen gelanceerd, aangedreven door het gloednieuwe Unify integratie systeem. De nieuwe Lifestyle V-Class en T-Class home cinema systemen houden vast aan de filosofie van Bose om de meest gemakkelijke producten te ontwikkelen qua installatie en gebruik. Deze systemen moeten de soms complete functies en features van AV systemen doen versimpelen.

Sinds 1990 en bij de lancering van het eerste Lifestyle systeem heeft Bose altijd getracht om premium prestaties te brengen. Het lijkt erop dat het Unify systeem dit proces makkelijk maakt dan ooit. Het systeem focust zich op duidelijke menu’s en een gloednieuwe, universele afstandsbediening die in staat is om zichzelf functies aan te leren. Zelfs de meest onervaren gebruiker moet met de Lifestyle systemen geen problemen hebben.

De nieuwe V35, V25, T20 en T10 maken gebruik van ADAPTIC audiocalibratietechnologie, welke de ruimte analyseert en het geluid aan de omvang, vorm en inrichting van de ruimte past.

De V-Class serie bestaat uit de Lifestyle V35 en V25, met vier HDMI inputs, 1080p upscaling, HD audio ondersteuning en een iPod dock met video en audio playback. Het V-Class systeem kan geleverd worden met zowel de Jewel Cube speakers (V35) of de Direct/Reflecting speakers (V25). De adviesprijs is respectievelijk 4.495 euro en 3.495 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

djdave

djdave
21 januari 2014 om 14:45

Hoi, nu 2014, lanceert BOSE Lifestyle 510 en 520 die me eigenlijk identiek lijken aan T10 en T20.
Is dit juist ?
En wat met V35… nog steeds onder support bij Bose ?

Inloggen