Bose lanceert SoundLink Air systeem met Apple AirPlay

14 september 2012 1 Minuut 1 Reacties
Bose-Soundlink-Air

Bose heeft deze week twee nieuwe speakersystemen gelanceerd; de SoundLink Bluetooth en de SoundLink Air. Het verschil tussen beide systemen wordt middels de naamgeving al duidelijk, het eerste model beschikt over Bluetooth voor het streamen van audio, terwijl het tweede model gebruikmaakt van de AirPlay techniek voor iOS apparaten, PC's en Mac producten.

SoundLink Air

De SoundLink Air kan gebruikt worden om muziek de streamen vanaf een iPod, iPhone, iPad en Mac of PC met daarop iTunes. Middels een AirPlay verbinding kun je met één druk op de knop al je favoriete nummers via de speaker weergeven. De SoundLink Air beschikt verder over neodymium-luidsprekers, een analoge 3,5mm audio ingang, een microUSB poort en de mogelijkheid om het apparaat te bedienen middels een applicatie voor iOS apparaten. Een optionele oplaadbare lithium-ion accu moet zorgen voor meer mobiliteit.

SoundLink Bluetooth

De Soundlink Bluetooth kan met elk apparaat dat over Bluetooth beschikt verbinding maken. Zo kun je eenvoudig muziek vanaf een tablet of smartphone naar de speaker streamen. De luidsprekers heeft een gewicht van 1.3 kilogram en zou volgens Bose 8 uur mee moeten gaan. Net als het AirPlay model beschikt de Soundlink Bluetooth over neodymium-luidsprekers, een 3.5mm audio ingang en een USB poort.

Prijs en beschikbaarheid

De Soundlink Air is vanaf eind september te koop voor een adviesprijs van 349,95 euro. Soundlink Bluetooth kost 299,95 euro maar voor 50 euro extra krijg je een chromen afwerking met lederen hoes. De hoeven voor beide systemen zijn ook los te koop.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Tiggelman

Tiggelman
06 september 2014 om 16:28

Het lukt ons niet om de bose te installeren op de mac air.
Het programma loopt iedere keer vast.

Inloggen