Bose introduceert nieuwe draagbare bluetooth-speaker SoundLink Revolve

13 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
bose-soundlink-revolve

Bose heeft vandaag een compacte en draagbare speaker aangekondigd: de Bose SoundLink Revolve met een 360-graden-geluidsweergave. Het Amerikaanse bedrijf heeft de speaker voorzien van een aantal verrassende snufjes.

Dit is de nieuwe SoundLink van Bose

De SoundLink Revolve is een bluetooth-speaker met 360-graden-geluid. Plaats de speaker in het midden van een ruimte en je hebt overal in de kamer gelijkmatig geluid. Er komen twee varianten beschikbaar: SoundLink Revolve en SoundLink Revolve+. De plus-versie heeft een hoger volume, langere afspeelduur en een handgreep om de bluetooth-speaker overal mee naar toe te kunnen nemen. De SoundLink Revolve kost 229,95 euro en is per half mei beschikbaar.

Bose heeft flink uitgepakt met de bluetooth-speaker. Via de Bose Connect-app kan je de speaker aansturen en automatisch tussen bluetooth-apparaten schakelen. Ook kan je de app gebruiken om twee Revolve-speakers aan elkaar te koppelen. Hiervoor zijn twee modi: de partymodus en de stereomodus. Je kunt er ook voor kiezen om twee apparaten aan de bluetooth-speaker te koppelen via gesproken instructies. De speaker kan nog meer: zo kan je communiceren met Siri en Google Now, en telefoonoproepen beantwoorden.

Voor de serieuze audiofiel misschien gimmicks, maar daar is de nieuwe SoundLink-speaker ook niet voor bedoeld. Mocht je een draagbare bluetooth-speaker zoeken die waterbestendig is en een accuduur van twaalf uur heeft, dan is deze speaker misschien iets voor jou.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)