Bluetooth-speakers Fender Newport en Fender Monterey aangekondigd

18 juli 2017 1 Minuut 0 Reacties
fender-bluetooth-speakers1

Fender heeft dinsdag twee bluetooth-speakers aangekondigd, die audio in hoge resolutie moeten weergeven: de Fender Newport en Monterey. Beide speakers beschikken over een aantal interessante opties; zo kun je er een versterker op aansluiten.

Dit zijn de Fender Newport en Monterey

Fender is waarschijnlijk het merk dat je kent van de elektrische gitaren en (bijbehorende) versterkers, maar het bedrijf maakt ook bluetooth-speakers. Dinsdag heeft de fabrikant twee nieuwe bluetooth-speakers aangekondigd, namelijk de Fender Newport en de Monterey. Qua uiterlijk lijken beide speakers op de versterkers van het merk. Ook beschikken ze allebei over een aantal interessante functies: zo is er een koptelefoon aansluiting aanwezig en ben je in staat er zelfs een versterker op aan te sluiten. Het kleine model heeft ook een usb-poort.

Met die poort kun je je smartphone of tablet opladen. Het grote model, de Fender Monterey, beschikt over honderdtwintig watt aan kracht, terwijl het kleine model, de Fender Newport, over dertig watt beschikt. De grote heeft twee woofers en twee tweeters, terwijl de kleine het moet doen met twee woofers en één tweeter. Verder is er ondersteuning voor bluetooth aptX en kunnen er AAC-bestanden (muziek in hoge kwaliteit) gestreamd worden. De Monterey kost 300 Britse pond (339 euro) en de Fender Newport kost 190 Britse pond (214 euro).

Reacties (0)