Audio Pro lanceert A48 stereospeakers met streamingfuncties

14 september 2022 1 Minuut 0 Reacties
Audio Pro A48

Audio Pro brengt een nieuwe set luidsprekers uit voor diegenen die geen soundbar willen maar stereogeluid van hoge kwaliteit. De A48 stereospeakers zijn echter wel voorzien van alle gemakken die je vandaag de dag mag verwachten, waaronder streaming middels AirPlay 2 en Google Cast.

De Zweedse audiofabrikant Audio Pro brengt met de A48 zijn meest krachtige stereospeakers tot nu toe op de markt. Deze modellen zijn actief, wat betekent dat ze geen versterker nodig hebben maar wel voeding. Ze zijn bedoeld om naast de televisie te plaatsen, als hoogwaardig alternatief voor de soundbar.

De A48 stereospeakers zijn voorzien van HDMI ARC voor koppeling met een televisie, komen met AirPlay 2 en Google Cast voor het streamen van content en kunnen aangestuurd worden met de Audio Pro-app. Deze app maakt het mogelijk om muziek van lokale bronnen of streamingdiensten naar de luidsprekers te sturen. Ook kun je hiermee andere Audio Pro-luidsprekers in een multiroomsysteem samenvoegen.

Qua design zijn de A48 stereospeakers vrij minimalistisch en strak, met de keuze uit een zwarte of witte afwerking. Vanaf half september worden de luidsprekers op de markt verwacht. De prijs voor de set bedraagt 1.199 euro.

Reacties (0)