Amazon Music-integratie nu beschikbaar voor Ultimate Ears-speakers

11 december 2019 1 Minuut 0 Reacties
MegaBoom 3 buiten

Ultimate Ears heeft een Amazon Music-integratie voor de Magic Button toegevoegd aan de speakers Boom 3 en Megaboom 3. Eerder deed de speakerfabrikant al hetzelfde, maar toen voor muziekstreamingdienst Spotify (waar je overigens Android 6 of hoger voor nodig hebt).

Amazon Music op Boom 3 en Megaboom 3

De Magic Button voor Ultimate Ears Boom 3 en Megaboom 3 is vandaag uitgebreider geworden dankzij de integratie van Amazon Music. De functionaliteit is nu beschikbaar voor Android en iOS-gebruikers en stelt je in staat om met één druk op de Magic Button de speaker te bedienen en controle te krijgen over miljoenen songs, duizenden gecureerde afspeellijsten en vele (radio)stations via de muziekstreamingdienst van Amazon. Eerder bracht het merk ook al een soortgelijke Spotify-integratie uit.

De Magic Button, die werd geïntroduceerd op de Boom 3 en de Megaboom 3 van Ultimate Ears, maakt het mogelijk om nummers eenvoudig af te spelen, te pauzeren en te skippen, zonder dat je naar je telefoon hoeft te grijpen. Nu krijgen Amazon Music-gebruikers met ‘one-touch’ toegang tot hun muziek door de knop lang ingedrukt te houden. Je kunt door afspeellijsten heen skippen door opnieuw lang te drukken. Andere muziekdiensten die samenwerken met Magic Button zijn onder andere Apple Music, Spotify voor Android en Deezer Premium.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)