Altec Lansing lanceert krachtig 2.1 speakersysteem

30 juni 2010 1 Minuut 0 Reacties
Altec Lansing VS4621 totaal

Altec Lansing breidt zijn assortiment speakersystemen uit met de VS4621, een 2.1 speakerset die naast de pc en laptop ook geschikt is om aan te sluiten op cd-, dvd- en mp3-spelers. Het nieuwe systeem is volledig vanaf de basis ontworpen en opgebouwd met een opvallend design met naar beneden gerichte mid-range speakers tot gevolg. Dit levert een zeer helder, vol geluid om muziek, films en games volledig tot hun recht te laten komen.

Het VS4621 2.1 systeem bestaat uit een subwoofer en twee slank vormgegeven luidsprekers die zijn voorzien van naar beneden gerichte mid-range speakers. Hierdoor weerkaatsen de geluidsgolven op de ondergrond, en wordt het geluid 360 graden verspreid, waardoor het veel voller klinkt en beter in balans is. Het design van het systeem is bewust compact gehouden om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen. De subwoofer is speciaal voor deze set ontworpen en beschikt over een zijwaartse 6 1/2 inch long-throw woofer. De slanke luidsprekers beschikken naast de 3 inch mid-range speaker over een 1 inch micro-driver om het volledige geluidsspectrum weer te geven. De lage (bass) en hoge (treble) tonen zijn naar wens bij te stellen.

Altec Lansing ontwerpt en ontwikkelt al zijn producten vanaf de tekentafel, waarbij speakers, behuizing en electronica elke keer op elkaar worden afgestemd voor het beste geluid. Deze zogeheten Audio Alignment zorgt ervoor dat een speakersysteem altijd de beste, op elkaar afgestemde onderdelen bevat, met de meest natuurlijke geluidsbeleving tot gevolg. Op die manier wordt muziek en geluid uit games en films weergegeven zoals de maker het heeft bedoeld.

Reacties (0)