3DTV Magazine nieuws update

15 maart 2010 2 Minuten 0 Reacties
gravatar

De laatste week is er weer heel wat 3D TV nieuws gepubliceerd en ook komen we steeds dichter bij de officiële lancering van een aantal 3D TV's. Als eerste kunnen we waarschijnlijk Samsung en LG verwachten, waarna Panasonic en Sony zullen volgen. Hieronder vind je een aantal nieuws updates van onze partner website 3DTV Magazine.

Review: Panasonic TX-P50VT20 3D NeoPDP TV
Na de zeer positieve review van de Samsung C7000 3 D TV is het nu de beurt aan de Panasonic TX-P50VT20 3D NeoPDP TV. De VT20 modellen zijn de topmodellen van de 2010 TV lijn van Panasonic. Naast de 3D features heeft Panasonic een groot aantal verbetering doorgevoerd ten opzichte van de 2009 V10 serie, wat geresulteerd heeft in een nieuw en sneller NeoPDP panel. Lees verder..

Prijs Panasonic DMP-BDT300 3D Blu-ray speler bekend
Panasonic heeft de prijs en beschikbaarheid van de BMP-BDT300 3D Blu-ray speler bekend gemaakt. De speler moet eind april verschijnen in de winkels voor een prijs van 599,00 euro. De belangrijkste feature van de BDT300 is natuurlijk de 3D functionaliteit. Verder is de speler voorzien van de nieuwste technologie en is hij volgepropt met features. Lees verder..

Panasonic VT20 3DTV

Sony onthult 3D TV release data en prijzen voor Japan
Voorafgaand aan waarschijnlijk weer een hele hoop 3D TV informatie (Samsung en Panasonic hebben beiden weer persconferenties gepland voor de komende dagen) heeft Sony de prijzen en lanceer data van haar nieuwe (3D) TV’s in Japan vrijgegeven. Lees verder..

Onkyo voegt 3D update toe aan home cinema lijn
Onkyo heeft haar budget/mid-end lijn home cinema producten ververst door ze uit te rusten met features voor de 3D ervaring. Zowel receivers, als speakers en Blu-ray spelers hebben een update gekregen, maar de prijzen zijn nog redelijk goed te noemen – met vrijwel geen producten boven de 500 euro. Lees verder..

Samsung 3D Starter Kit moet potentiele 3D TV kopers overhalen
Ben je van plan om een van die gloednieuwe Samsung 3D HD TV’s en nieuwe 3D Blu-ray spelers aan te schaffen? Het goede nieuws is dat je waarschijnlijk een gratis 3D starter kit krijgt wanneer je besluit om zowel een 3D TV als 3D Blu-ray speler te kopen. In Amerika heeft Samsung dit al bevestigd, maar voor Nederland weten we dit nog niet helemaal zeker. Lees verder..

Sony LX900 3D TV inclusief twee 3D brillen
Sony heeft via een persbericht in Japan laten weten dat de Bravia LX900 3D TV standaard uitgerust zal worden met twee 3D brillen. Dit maakt de LX900 de enige 3D TV van Sony die compleet 3D uitgerust zal zijn. De andere modellen (HX900 en HX800) zijn wel 3D geschikt maar worden zonder 3D transmitter (zender voor de brillen) en de 3D brillen geleverd. Vanzelfsprekend kunnen deze los bij Sony gekocht worden. Lees verder..

Voor meer 3D TV nieuws, kijk snel op 3DTVMagazine.nl

Reacties (0)