3DTV Magazine nieuws update – 9

27 juni 2010 3 Minuten 0 Reacties
gravatar

Veel mensen dachten dat 3D niet snel geaccepteerd zou worden, maar als het aan alle elektronica merken ligt komt daar snel verandering in. Merken als Marantz, Mircosoft en Pioneer gaan namelijk 3D integreren in hun producten. Daarnaast was er de afgelopen twee weken nieuws over gratis 3D updates voor Philips Blu-ray spelers, 3D gaming met de Nintendo 3DS, een review van de Panasonic BDT-300 3D Blu-ray speler en een artikel over waarom universele 3D brillen niet bestaan. Onze partner website, 3DTVMagazine.nl heeft al het 3D nieuws als eerste en geeft de meest uitgebreide uitleg over 3D TV, de 3D technieken, 3D soorten, 3D accessoires, en nog veel meer. Hieronder vind je het belangrijkste 3D TV nieuws van afgelopen week zodat je ook via ons op de hoogte blijft van het laatste 3D TV nieuws.

Gratis 3D update voor Philips BDP7500 Blu-ray speler Veel merken introduceren nieuwe 3D Blu-ray spelers om van de 3D ervaring te kunnen genieten, maar Philips geeft als een van de weinige fabrikanten een gratis 3D update. In eerste instantie zal de gratis 3D update verschijnen voor De BDP7500 Blu-ray speler (zilver en zwarte versie). De update is te downloaden op http://www.blu-ray.philips.com. Met de update kun je dus Full HD 3D materiaal weergeven op een daarvoor geschikte 3D TV. Lees verder..

Review: Panasonic DMP-BDT300 3D Blu-ray speler De DMP-BDT300 bevat de meeste features die Panasonic ooit in een speler verpakt heeft. Het is een speler die er gewoontjes uit ziet, maar die ook een grote hoeveelheid ongelooflijke mooie nieuwe technieken bevat. Panasonic belooft veel goeds met deze nieuwe revolutie, waarvan 3D natuurlijk het hoogtepunt is. Lees verder.

Waarom universele 3D brillen niet bestaan Sommige consumenten haten alles dat met 3D te maken heeft en waarschijnlijk besteden ze ongelooflijk veel tijd aan het zoeken van feiten om te ondersteunen dat 3D een gimmick is en tot niets zal leiden. Een van de meest recente zogenaamde bewijzen was het feit dat een 3D bril van de ene 3D TV niet compatibel is met een andere 3D TV. We zijn het ermee eens dat dit niet ideaal is, maar aan de andere kant hebben we dit ook altijd gedacht van de afstandsbedieningen van al onze home cinema componenten. Lees verder..

Panasonic komt met 42 inch 3D NeoPDP TV Panasonic’s huidige 3D TV serie, de VT20 serie, is momenteel leverbaar in 50 inch en 65 inch formaten, maar het ziet er naar uit dat het merk binnen niet al te lange tijd ook in Europa een 42 inch VT20 3D TV zal lanceren. De 3D TV’s van Panasonic worden al in meerdere reviews geprezen voor hun indrukwekkende 2D en 3D kwaliteit, mede door het hoogwaardige Infinite Black Pro panel, welke ook gebruikt zal worden in de 42 inch 3D TV. Ook zal het nieuwe model beschikken over een THX certificering. Lees verder..

3D belangrijk in 2010 line-up Marantz Dit jaar lanceert Marantz een volledig nieuwe range aan audio/video componenten, die elke hoek van de audio/video markt kan bedienen. Of consumenten nu een high-end product willen of een hoogwaardig lifestyle design, Marantz heeft het antwoord. Voorzien van de allerlaatste technologie – waaronder 3D compatibiliteit, USB ingang voor pure digitale audio van een iPod, en een optionele iPad vriendelijke draadloze Bluetooth audio ontvangst via RX101; de nieuwe componenten staan volgens Marantz garant voor de waarschijnlijk beste A/V range van het merk ooit. Lees verder..

Nintendo 3DS met 3D gaming en 3D films Nintendo heeft de nieuwste versie van de DS onthuld tijdens de E3 show. De Nintendo 3DS heeft als nieuwste en meest vooruitstrevende feature 3D weergave, zonder het gebruik van een 3D bril. De 3DS is de eerste handheld game unit die 3D biedt via een 16:9 scherm. Verder bevat de 3DS een bewegingssensor, een gyrosensor en zelfs een Slide Pad, die analoge input in 360 graden mogelijk maakt. Lees verder..

Microsoft display biedt 3D zonder bril Microsoft’s Applied Sciences Group heeft een nieuwe lens ontwikkeld welke het mogelijk maakt om 3D te bekijken zonder het gebruik van die lastige 3D brillen. De lens heeft een dun design van ongeveer 11mm dik aan de bovenkant en 6mm aan de onderkant. Doordat de lens zo klein is kan deze gemakkelijk in LCD of plasma schermen verwerkt worden. Lees verder..

Voor meer 3D TV nieuws, kijk snel op 3DTVMagazine.nl

Reacties (0)