3DTV Magazine nieuws update – 6

13 mei 2010 3 Minuten 0 Reacties
gravatar

3D TV's en 3D Blu-ray spelers beginnen bij steeds meer winkels binnen te druppelen en ook online kun je vele modellen al kopen of bestellen. Bij 3DTVMagazine hebben we een overzicht gemaakt waar je nu al terecht kunt voor de nieuwste 3D producten. Daarnaast hebben we afgelopen weken onder andere nieuws gezien over de Samsung 3D TV's, de steeds kleiner wordende voorraad 3D TV's van Panasonic, Xbox 360 3D gaming en een 3D HD camera van Sharp voor in mobiele telefoons. Onze partner website, 3DTVMagazine.nl heeft al het 3D nieuws als eerste en geeft de meest uitgebreide uitleg over 3D TV, de 3D technieken, 3D soorten, 3D accessoires, en nog veel meer. Hieronder vind je het belangrijkste 3D TV nieuws van afgelopen week zodat je ook via ons op de hoogte blijft van het laatste 3D TV nieuws.

3D TV kopen? Het kan al! We krijgen de laatste tijd veel vragen van mensen of er al 3D TV’s te koop zijn. Goed nieuws, want dit is zeker het geval. De eerste 3D TV’s van Samsung en de 3D-Ready TV’s van Philips liggen al in de winkels. Die van Samsung zijn direct vanuit de doos 3D geschikt, bij die van Philips kun je later gemakkelijk een 3D pack kopen om 3D content te bekijken. Hieronder hebben we een lijst met links samengesteld van de 3D producten die al te koop zijn. Succes met de aankoop!Lees verder..

Samsung 3D TV voorlopig toch inclusief 3D bril We vragen ons al een tijdje af wat Samsung zal gaan doen met haar 3D producten in Nederland. Zouden er een speciale acties komen voor Nederland of volgt het merk de Amerikaanse verleidingen om 3D aan de man te brengen? We hebben het maar even aan Samsung zelf gevraagd en het antwoord is dat we toch een 3D bril bij de 3D TV’s en de 3D Blu-ray speler kunnen verwachten, althans voorlopig..Lees verder..

Panasonic 3D TV voorraad raakt op door aswolk Panasonic’s eerste model dat de 3D TV markt moet gaan veroveren, de TX-P50VT20, is al bijna niet meer te verkrijgen. De oorzaak hiervan ligt bij zowel de eruptie van interesse voor 3D TV van consumenten als de eruptie van de Eyjafjallajökull vulkaan in Ijsland. Dealers door heel Europa, vooral in de UK, reserveren een groot aantal modellen bij Panasonic aangezien de huidige voorraad niet voldoet aan de grote vraag. Panasonic heeft laten weten dat ze, net als in de VS, moeite heeft om aan de alsmaar groeiende vraag van consumenten te kunnen voldoen en dan kan zo’n aswolk er ook nog wel bij.. Lees verder.

Eerste 3D TV kanaal via de ether in Korea Zuid Korea is het eerste land ter wereld waar een 3D TV kanaal van start zal gaan welke (nog) uitzendt via de ether (antenne). Vanaf 19 mei kunnen de inwoners aldaar elke dag van 3D TV uitzendingen genieten die maximaal drie uur duren. Dit is bevestigd door de Korea Communications Commission (KCC), welke ook zegt dat alle vier de analoge ether TV zenders deelnemen aan deze proef. Lees verder..

Mysterieuze StreamTV haalt lanceerdatum niet Ongeveer een maand geleden viel ons oog op een mysterieuze StreamTV 3D TV die in de online winkel Amazon te bestellen was. Deze 3D TV zou een 500GB harddisk, een ‘Super Blu-ray player’, en vaag omschreven 3D mogelijkheden bevatten. De toen benoemde lanceerdatum zou 7 mei zijn, maar helaas hebben we nog niks gehoord. Lees verder..

Xbox 360 3D gaming realiteit door samenwerking met LG De afbeelding hierboven zegt waarschijnlijk genoeg; 3D gaming op de Xbox 360 met behulp van een LG 3D TV. Voor zover we het Koreaanse persbericht kunnen vertalen gaan LG en Microsoft een samenwerking aan voor de gekoppelde verkoop van LG 3D TV’s met 3D-capable (3D geschikte) Xbox 360 games in Zuid Korea. Later moet de samenwerking uitgebreid worden naar een groter deel van Azië. Lees verder..

3D HD camera voor mobiel van Sharp We konden het al verwachten, maar nu is het dan toch realiteit; de eerste 3D HD camera voor in mobiele telefoons. Deze 720p camera van Sharp kan 3D opnamen verzorgen door middel van twee lenzen en is bedoelt voor integratie in mobiele apparatuur als smartphones, PDA’s en kleine digitale camera’s. Lees verder..

Voor meer 3D TV nieuws, kijk snel op 3DTVMagazine.nl


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)