3DTV Magazine nieuws update – 3

12 april 2010 2 Minuten 0 Reacties
gravatar

De afgelopen week is er op 3D TV gebied weer heel wat nieuws naar buiten gekomen. Zo was er een onbekend merk dat ineens een 3D TV zonder 3D bril (autostereoscopisch) zou lanceren, komt Ziggo met 3D TV en is het de schuld van fabrikanten dat 3D Blu-ray films schaars zijn. Onze partner website, 3DTVMagazine.nl heeft al het 3D nieuws als eerste en geeft de meest uitgebreide uitleg over 3D TV, de 3D technieken, 3D soorten, 3D accessoires, en nog veel meer. Hieronder vind je het belangrijkste 3D TV nieuws van afgelopen week zodat je ook via ons op de hoogte blijft van het laatste 3D TV nieuws.


Yamaha introduceert 3D-Ready AV receivers en 3D-Ready home cinema systemen
Yamaha heeft in de VS haar eerste 2010 modellen gelanceerd, waaronder een trio van 3D-Ready HDMI 1.4 AV receivers en vijf alles-in-één home cinema systemen, welke 3D-upgradable zijn of volledig 3D-Ready. Lees verder..

Ziggo komt snel met 3D TV
Zoals we deze week al gemeld hebben zou Ziggo vandaag komen met een persconferentie over 3D TV. We waren nogal benieuwd wat er vertelt zou worden, maar het is het wachten waard geweest. Ziggo wil door middel van de 3D ervaring TV kijken nog een grotere belevenis maken voor de consument. Lees verder..

StreamTV 3D TV zonder bril te koop?
3D TV is het onderwerp van de dag de laatste tijd en de grote merken als Panasonic, Sony en Samsung vechten allemaal om een stukje van de grote 3D taart. Maar vandaag is er interessant nieuwtje uit de VS gekomen met een mogelijke nieuwe concurrent genaamd StreamTV. Lees verder..

Wat er voor nodig is om een 2D film naar 3D te converteren
3D TV’s zijn nutteloos zonder content en terwijl sommigen sport de ultieme 3D ervaring vinden, prefereren anderen films. Wanneer het aankomt op films hebben we natuurlijk Avatar en een aantal andere films. Maar de meeste films worden naar 3D geconverteerd in plaats van in 3D opgenomen met 3D camera’s. Lees verder..


WK wedstrijden Oranje in 3D
Twee groepswedstrijden van het Nederlands elftal worden door Sony in 3D uitgezonden. De wedstrijden waar het om gaat zijn tegen Denemarken op 14 juni en tegen Japan op 19 juni. Niet alleen Oranje wordt in 3D uitgezonden, maar ook 23 andere wedstrijden tijdens het WK 2010. Lees verder..

3D Blu-ray films worden door fabrikanten schaars gehouden
We hebben het al vaker gezegd, maar het belangrijkste ingrediënt om 3D te laten slagen is de aanvoer van 3D content. Nu komen er de komende tijd verschillende 3D TV’s en 3D Blu-ray speler op de markt en wat fabrikanten met deze introductie doen helpt te toevoer van 3D content niet. Lees verder..

De 10 beste 3D TVs vandaag de dag
Voordat je valt over het moeten hebben van een TV van minimaal 50 inch, het gebrek van 3D content, en de hoge kosten van de nieuwe 3D TV’s, neem dan het volgende even in overweging; Deze lijst mag zich dan concentreren op 3D, maar de TV’s uit deze lijst hebben meer dan genoeg andere dimensies. De 3D brillen zijn optioneel.. en aangezien de prijzen elk jaar met 25% dalen zouden 3D TV’s binnen 3 jaar voor iedereen bereikbaar moeten zijn. Lees verder..

Voor meer 3D TV nieuws, kijk snel op 3DTVMagazine.nl

Reacties (0)