Smart TV

Welke tv heeft de beste zwartwaarden?

Beste,

 

sinds enkele dagen ben ik in het bezit van de LG Sm9010PLA Nanocell.  Een televisie met uitzonderlijke helderheid en kleurweergave. Echter, de zwartwaarden zijn waardeloos ondanks de full aray techniek zie ik de lichtbakken enorm oplichten met als gevolg enorme blooming effecten. Ik stoor mij hier mateloos aan zelfs zo mateloos dat ik op het punt sta deze tv terug te sturen. Vraag is welke komt er voor in de plaats. Ik weet dat Oled de beste zwartwaarden heeft maar ik ben bang voor inbranden aangezien ik soms urenlang game daarnaast wil ik nog heel wat jaren vooruit met mijn tv. Heeft iemand een idee van een televisie met uitstekende zwartwaarden. Het liefst blijf ik bij lg maar dat zit er wellicht niet in?? Samsung lijkt me ook wel prima al spreekt tizen mij minder aan. Graag hoor ik suggesties!

 

 

mvg,

 

JornBee

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (4)

Sir oled
31 mei 2020 om 16:18

Beste,

Wat ik al verschillende keren  aanhaalde in adviezen Ips en zwartwaarden zijn als een krat zure melk in een aangebrande pan : waardeloos!

Beste zwartwaarden zijn ongetwijfeld de oleds , er zijn voldoende garanties dat ze het lang genoeg uit houden als gamemachine maar het risico is er nog altijd zolang ze geen garantie geven tegen inbranden.

Beste optie ; LG B9 prijs / kwaliteit gewoon onklopbaar al zit de C9 er kort bij.

Andere opties zijn de Samsung Q70 t/m de Q90 r reeks  met een voorsprong voor game features.

De Sony XF 90 of X950E zijn ook mogelijkheden al heeft de laatste meer last van blooming en minder diepe zwartwaarden. (android ios)

Succes met je zoektocht naar een volwaardige game machine !

 

0

JornBee
31 mei 2020 om 19:25

Beste,

 

bedankt voor je snelle reactie,

 

Ik overweeg de samsung Q80 nu. Hij heeft echt veel minder dimming zones dan de q90 zie ik. Maar de LG die ik nu hebt ziet er uit of hij maar 12 zones heeft. Weet u hoeveel zones de tv die ik nu heb heeft? Ik kan het nergens vinden. Denkt dat er een groot verschil tussen de q80 en de LG sm9010?

groet

0

Anoniem
31 mei 2020 om 19:32

Samsung en zwart? Forget it, Alleen de duurste serie doet het redelijk maar wint het op geen enkel punt van Oled. En inbranden valt erg mee. Wij verkopen Oleds bij het leven. Zeldzaam dat er 1 inbrand en dan stond de afstelling vaak veel te hoog.

0