Android

Gebruiksaanwijzing van een Denver type TAD – 10082?

Goedenavond,

Ik heb voor het eerst een tablet gekocht en dacht dat het werkt ongeveer net als de gewone PC. maar dat valt tegen zeg, paar dingetjes wel gevonden kan ook op internet maar iets downloaden e.d. of  foto maken nou dat lukt echt niet. De handleiding die er bij zit is heel summier en daarom zou ik geholpen zijn met een uitgebreide gebruiksaanwijzing, maar zijn die er ???  en zo ja hoe kom  ik er aan.

In afwachting van uw advies verblijf ik met groet

Nico

P.S. Op mijn PC werk ik met Windows 8

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (2)

Martijn Chel
08 januari 2015 om 23:55

Ik kom hier een handleiding tegen. Heb je daar wat aan of is dit ook de handleiding die je bij de tablet kreeg?

0

tabletleek
12 januari 2015 om 18:10

Hallo  Martijn,

ja die handleiding zat in de doos erbij maar eerlijk gezegd kom ik daar niet veel verder mee

b.v.  Als ik er mee bezig ben en op internet zit te zoeken komt er de mededeling er zijn geen tabbladen ?? meer.  Normaal klik je dan op kruisje wat er bij staat en het verdwijnt ,maar nu , dan wel dan niet ik denk dat ik iets niet helemaal goed doet. En zo zijn er meer dingen, zal best simpel zijn als je het weet maar wat ik in mijn vraag al schreef, het is mijn eerste tablet en dat is leren. Met de gewone PC  met Windows kan ik me aardig redden maar daar heb ik weinig aan op deze tablet.

Dus als je een iets uitgebreidere kunt vinden of misschien van ander merk met Android zou het denk ik beter gaan. Het zal waarschijnlijk met hetzelfde principe werken, denk ik.

Ik wacht wel af , alvast bedankt voor deze snelle reactie.

Groetjes  Nico

0