Tablets

Touchscreen doet het niet meer door regen?

Mijn mobiel (Iphone 6) was nat geworden door regen en toen heb ik hem thuis snel droog gemaakt. Maar nu doet een deel van mijn touchscreen het niet meer. Ik heb hem al in rijst gedaan maar heb ergens gelezen dat rijst niet helpt, dat heb ik gemerkt want hij doet het na een paar uur nog steeds niet). Ik heb mijn mobiel ook al uit geschakeld maar als ik hem na een paar uurtjes weer aan doe om te kijken lukt dat ook niet. Ik wil ook geen nieuwe mobiel kopen want dat vind ik te duur. Wat moet ik doen?

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (2)

Bart de la Fosse
08 juni 2018 om 19:56

Ai vervelend. Ik zou er vooral niet verder aanzitten en hem brengen naar een winkel waar ze het scherm kunnen vervangen en controleren op andere vochtschade dan die je nu niet ziet. Elke stad struikel je over dit soort winkeltjes. Zoek een goede uit. Krijg je wel een replicascherm, maar de kosten van een origineel Apple scherm zijn iha dusdanig hoog zijn dat je beter een nieuw toestel kunt kopen.

Succes!

0

frank78
21 augustus 2018 om 13:34

Helaas moet je naar een reparatie winkel vrees ik. Misschien is alleen maar een kwestie om je scherm te vervangen of in het slechtste geval moet je door een chimsch reinigin gaan. Als je in Rotterdam woont je kunt via gsmerz4u wat reparateurs vinden. Hoop dat het helpt.

0