Receivers en versterkers

Onkyo + Sonos: 2e zone?

Hallo,

Ik heb een Onkyo TX-NR646 receiver en ben er zeer tevreden van, behalve van de (iOS) app. Deze gebruik ik om de muziek van mijn NAS/Plex server af te spelen, maar de app is zeer traag, droog en niet gebruiksvriendelijk. Het gaat zo ver dat ik aan het kijken ben naar de koppeling met Sonos, maar dan moet ik een nieuwe receiver kopen die “Works with Sonos” heeft (plus een Sonos Connect natuurlijk). Een extra pluspunt hierbij is dat ik Sonos kan koppelen met mijn domotica.

In mijn slaapkamer heb ik een Sonos One, en het gebruiksgemak van die app en koppeling met mijn Plex server is zó veel beter.

Wat ik mij echter afvraag en niet echt ergens duidelijk terugvind: kan ik met de Sonos app ook muziek in de 2e zone van mijn Onkyo afspelen? Of hoe werkt dit?

Als iemand een betere Onkyo app weet, die mijn Plex server mooi en eenvoudig kan weergeven (grafisch met de metadata etc), en er van kan afspelen, zou dat perfect zijn! Ik moet er natuurlijk ook de Onkyo mee kunnen aanzetten…

Alvast hartelijk bedankt voor de hulp!

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (2)

Bart de la Fosse
01 augustus 2019 om 12:23

Of dit mogelijk is durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen. Wellicht vind je dit artikel van Jamie interessant om eens na te slaan ;-) Lezers die meer details kunnen geven worden van harte uitgenodigd te reageren..

0

Anoniem
01 augustus 2019 om 14:02

Die heb ik gelezen ja, maar toch niet goed genoeg blijkbaar, want het stuk over zone 2 had ik daar gemist. Bedankt!

Bij een Onkyo zal het dan hetzelfde zijn als bij een Pioneer veronderstel ik, iemand die dit kan bevestigen? Kan je achteraf die zone instelling nog veranderen?

0