Televisie

Is met een LG G2 het zelfde beeld mogelijk betreft kleur als met een Panasonic LZW2004 d.m.v kalibratie ?

Ik heb nu een Panasonic HZW1004 65 inch bj 2020 en daarvoor een Panasonic Plasma tv. Ik heb altijd bewust gekozen voor Panasonic omdat de kleuren/beeld het meest aanspraken. Nu zou ik graag een 77 inch tv willen maar de Panasonic LZW2004 is nog niet verkrijgbaar en alleen dat model komt uit in 77 inch wat €5500 moet gaan kosten. Het geïntegreerde audio systeem heeft voor mij nauwelijks meerwaarde en gamen wordt hier zeer zelden gedaan.

Het alternatief waar ik aan denk is de LG G2 77 inch. Inmiddels heb ik 4 winkels bezocht om het scherm te beoordelen maar bij niet 1 winkel is bv NPO aanwezig of de originele afstandsbediening zodat je zelf eens door het menu kan lopen. Tot heden heb ik de G2 alleen in demostand gezien of met YouTube en dat heeft betreft beeld mij niet overtuigd. Goed omschrijven kan ik het niet maar ik mis telkens de bepaalde warmte en kleur die ik bij Panasonic wel zie en ervaar.

Betreft het design van de LG G2 vind ik deze mooier dan de Panasonic. Ook is de LG G2 pak m beet ruim €2500 goedkoper. Maar het gaat mij uiteindelijk om het beste en mooiste beeld ook al kost dat veel centjes meer.

Advertentie

Nu de vraag:

Als ik de LG G2 laat kalibreren zou je dan een vergelijkbaar beeld krijgen als bij de Panasonic betreft kleur / sfeer / warmte ect ?

Zijn er nog meer lezers die met dit bijltje hakken en inmiddels een keuze hebben gemaakt of hun LG G2 scherm hebben laten kalibreren met een beter resultaat als uitkomst ?

Hartelijk dank voor jullie reactie of tip!

Vr groet,

Wills

Antwoorden (10)