Android

Hoe kan mijn geheugen nou vol zijn?

Ik heb een Samsung 6 met 16 GB intern geheugen,  ik heb niet veel apps, alles wat overbodig leek verwijderd, alle bestanden verplaats of verwijderd, cache leeggemaakt en nog geeft hij aan dat het geheugen vol is (15,75 van de 16 GB). Ik weet niet meer wat ik moet doen, behalve het ding het raam uit smijten.

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (3)

Bart de la Fosse
20 augustus 2019 om 10:29

Wat precies nu de ruimte inneemt is moeilijk voor mij om te zien. Plaats anders gewoon een sd-kaart met voldoende capaciteit. Check vooral dan ook even dit artikel.

0

Anoniem
20 augustus 2019 om 12:58

Dank je wel, Bart, voor je antwoord. Ik heb een sd-kaart van 16 gb waar alles op staat wat ik heb aan foto's ed. Er staan nog 2 foto's in mijn intern geheugen. Ik heb alle apps die ik niet gebruik verwijderd. Ik word ercwanhopig van. Dan ga ik nu maar proberen mijn sd-kaart te formatteren. Toch zonde om het apparaat weg te gooien :)

0

Bart de la Fosse
20 augustus 2019 om 18:50

Als je je belangrijke bestanden ed hebt veiliggesteld, zou je wellicht ook een softe of harde reset kunnen overwegen. Vaak verdwijnen dergelijke problemen dan als sneeuw voor de zon...

0