Android

Hoe kan ik een verdwenen app opnieuw installeren?

Bij het openen van mijn tablet Samsung Galaxy Note 10 een paar dagen terug werd er een update van het androidsysteem uitgevoerd. Achteraf bleek de app “Vogels van Europa”, die ik had aangekocht, verdwenen te zijn van mijn tablet. Wanneer ik probeer om deze app opnieuw te installeren krijg ik de melding: onbekende foutcode tijdens de installatie van app: ‘-24’. Kan iemand mij een oplossing geven om de app toch nog geïnstalleerd te krijgen. Met dank bij voorbaat.

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (2)

Martijn Chel
12 januari 2015 om 22:34

De meest simpele oplossing, als het één app betreft, is even via Google zoeken naar "naam app + apk". Wellicht kun je dan het apk-bestand buiten de Play Store om downloaden.

Anders kwam ik ook dit tegen;

Go to "Application Manager" in the settings and then on the tab  "All". You will find it to the far right.  Now you will see all the applications and apps in alphabetical order, that are installed on your Android smartphone. 

Search for Google Play Store and if you found the entry tap on it to open the app informations. If the app information is open do the following: Press the Buttons in the following order:

Force stop -> Uninstall updates -> Clear data. > Clear data. 

Vervolgens moet je het apparaat opnieuw opstarten.

0

Anoniem
13 januari 2015 om 11:15

Ik heb ondertussen vernomen van Samsung dat de app niet meer werkt met de nieuwe update van het androidsysteem en dat er waarschijnlijk ook voor de app een update zal komen.

Toch bedankt voor de moeite.

0