Luidsprekers

Ervaring met KEF KC62 subwoofer?

In januari jl. heeft KEF zijn nieuwe subwoofer KC62 aangekondigd. Deze is tot nu toe nauwelijks verkrijgbaar.
Ook een review nog nergens gelezen. Heb nu 2 KEF LS50 stand speakers, denk als aanvulling aan een KC62 gezien de fantastische specs. Heeft er al iemand ervaring met deze subwoofer en wat vind je er van ?

Een antwoord toevoegen

Je kunt alleen een antwoord plaatsen met een account op FWD.nl. Met een account krijg je een overzicht van je vragen en antwoorden, kun je eigen vragen en antwoorden bewerken, en krijg je een notificatie zodra er een antwoord gegeven is.

Antwoorden (5)

Jamie Biesemans
17 mei 2021 om 16:26

Een test van de KC62 staat op de planning voor later deze maand. Nog even geduld, dus.

0

RonS
18 mei 2021 om 21:04

Ik heb een KC62 in combinatie met de LS50 meta. Ik ben van Phonar Edma vloerstaanders naar de LS50 gegaan, maar miste een stuk in het laag. Nu met de KC62 er bij, in 1 woord : fantastisch. Een enorme sprong vooruit. Tidal Masters is overweldigend en heeft enorm aan diepte gewonnen, TV kijken is een bioscoopervaring geworden. Geen twijfel, absoluut doen. Geld dubbel en dwars waard. NB, ik stuur aan met een NAD M10.

0

kejada
24 mei 2021 om 19:06

Klinkt goed Rons.
Ik heb ook een NAD M10, die kan je via PRE out, Subwoofer Out en Speakeroutputs aansluiten op de KEF. Ik ben voornamelijk in muziek geïntereseerd dus 2.1
Heb jij met die verschillende aansluitmogelijkheden geëxperimenteerd en wat zijn dan de ervaringen ?

0

RonS
03 juni 2021 om 07:57

Aangesloten op pre- out. SW out lukte niet goed omdat de KC dan aan/uit ging staan pendelen en vaak te laat bijkwam. Pre out gaat zonder problemen, formidabel geluid. Die aansturing via SW out is niet goed uitgewerkt op de M10 (zoals zoveel niet, maar dat terzijde. Heb nog altijd het gevoel een beta apparaat te bezitten. Niet het geluid, niets mis mee, maar de app, het OS, de speler technisch gezien - geluid valt soms weg, scherm valt uit etc - na 2 jaar nog altijd :-( ).

0

kejada
13 juni 2021 om 14:23

Thanks Rons. Herken niet jouw problemen met de NAD M10. Bij mij wel soms dat de M10 niet uit slaaptoestand kwam indien ik gestreamde muziek wilde luisteren (M10 is via vaste netwerkverbinding op PC aangesloten) of geen geluid van de TV die ik via HDMI ARC aangesloten had. Nadat ik M10 op randaarde had aangesloten geen problemen meer tot nu toe. Wel mis ik een fysieke aan/uit knop en hoofdtelefoonaansluiting, zeker gezien het forse bedrag dat de M10 kost.

0