Zo ziet de slimme koelkast van Samsung eruit

04 januari 2016 1 Minuut 0 Reacties
samsung-smart-koelkast2

Er zijn twee foto's opgedoken waarop we de nieuwe slimme koelkast van Samsung te zien krijgen, die Samsung zelf een 'familiespilkoelkast' noemt. De foto's zijn gepubliceerd op het Koreaanse Flickr-account van de consumentenelektronicafabrikant.

Samsungs slimme koelkast: een spil voor de slimme familie

Vlak voordat CES 2016 begonnen is in Las Vegas, publiceerde het Koreaanse Flickr-account van Samsung twee foto’s van de aankomende slimme koelkast van het bedrijf. Samsung neemt een hoop mee naar de elektronicabeurs: ook op het gebied van wearables en homecinemaproducten hebben consumenten niets te vrezen. Deze nieuwe koelkast moet volgens Samsung een spil van het gezin worden en dat wil de fabrikant bereiken door de interface van een Android-smartphone op de deur van dit huishoudelijke product te plaatsen.

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien (helemaal bovenaan dit bericht), krijgt de koelkast de bekende Android-interface met zich mee, inclusief nieuwe knoppen. Helaas is het zo dat geen van deze twee foto’s de kast in werking laten zien, dus weten we nog niet helemaal wat we ervan mogen verwachten – en wat we ermee kunnen doen, behalve het instellen van het apparaat. De verwachting is dat er ook een kalender, weerstation, muziekstreamingdienst en meer aanwezig is. Waarschijnlijk horen we er deze week meer over.

Reacties (0)