Xiaomi Yeelight biedt ondersteuning aan voor Apple Homekit

28 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
xiaomi-yeelight

De lampen van Yeelight, onderdeel van Xiaomi, biedt voortaan ondersteuning aan voor smarthomeplatform Apple Homekit. Dit geldt niet alleen voor aanstaande producten, ook drie producten die nu al beschikbaar zijn mogen rekenen op een update.

Yeelight ondersteunt Apple Homekit

De Yeelight-lampen, slimme lampen zijn door Xiaomi zijn ontwikkeld, bieden voortaan ondersteuning aan voor Homekit, het smarthomeplatform van Apple. Dit geldt niet alleen voor nieuwe lampen, ook drie bestaande lampen zijn via de app van Homekit te bedienen. Het betreft de lampen Smart LED Bulb (Color), Smart LED Bulb (Tunable White) en Aurora Lightstrip Plus. Wanneer je de update downloadt, dan kun je vervolgens de stappen op het scherm volgen om de koppeling te voltooien, aldus de fabrikant.

Het bedrijf heeft er een kleine post aan geweid op de eigen website, waarin het volgende staat.

Yeelight & HomeKit

Yeelight is dedicated to bringing the best smart lighting experience to our global users. In the past eight months, our engineers have worked very hard to bring HomeKit compatibility to three of our old products.

Simply upgrade firmware to the latest version and follow our instructions to like your Yeelight devices to HomeKit. Then enjoy HomeKit convenience with Siri on iPhone and iPad!

De slimme lampen van Xiaomi zijn relatief goedkoop en hebben geen speciale hub nodig voor de koppeling met het wifinetwerk. Net zoals met de lampen van Lifx is het de bedoeling dat je de verlichting direct aan je netwerk koppelt.

Reacties (0)