Woonveilig introduceert geolocatiefunctie Smart Assist

21 december 2018 1 Minuut 0 Reacties
woonveilig-smart-assist

Woonveilig heeft Smart Assist geïntroduceerd. Dit is een functie waarmee je automatisch het alarm kunt inschakelen wanneer je van huis gaat. Als je thuiskomt kun je ook met een druk op de knop het alarm uitschakelen; dit zal dan niet automatisch gebeuren.

Woonveilig met Smart Assist

Beveiligingssysteem Woonveilig heeft Smart Assist geïntroduceerd. Wanneer je deze functie inschakelt, dan zul je niet meer vergeten je alarmsysteem in te schakelen op het moment dat je van huis weggaat. Gebruikers kunnen hier nu een update downloaden voor de officiële app, waarna de functie ‘Niemand thuis, alarm aan’ zal verschijnen. Het alarm zal alleen inschakelen wanneer iedereen van huis is. De Smart Assist-dienst is vanaf vandaag beschikbaar voor alle klanten die de Woonveilig Beveiligingsdienst hebben.

Iedereen in huis moet natuurlijk wel de nieuwste versie van de app hebben geïnstalleerd en de functie hebben ingeschakeld. Vervolgens zal het systeem een virtuele cirkel om het huis plaatsen die geldt als de thuislocatie. Wanneer iedereen uit die cirkel is, dan gaat het alarm aan. Let op: Deze functie vereist dat iedere bewoner met een eigen persoonlijke account is ingelogd in de Woonveilig-app en dat op de mobiele telefoon de locatievoorziening voor de officiële applicatie permanent geactiveerd is. Check ook of de thuiszone goed is ingesteld.

Reacties (0)