Update Philips Hue-app geeft meer opties voor opstartgedrag

15 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
nieuwe-philips-hue-lampen

De applicatie van Philips Hue heeft een kleine update gekregen die gebruikers meer controle geeft over het opstartgedrag na een stroomuitval. Gebruikers hebben nu ook meer controle over de helderheid en kleuren, naast de al bestaande opties.

Update voor Philips Hue

In december bracht Signify, het bedrijf achter de Philips Hue-lampen, al een update uit voor de slimme lampen waarmee gebruikers toegang hebben gekregen tot het beheren van het opstartgedrag na een stroomuitval. Vanaf deze week rolt er een nieuwe update uit die het aantal mogelijkheden ietwat uitbreidt. Zo hebben gebruikers nu ook opties voor het beheren van de kleur en de helderheid van de intelligente lampen. Binnen de instellingenpagina voor het opstartgedrag kom je nu dezelfde ronde kleurenkiezer tegen.

Verder zijn er ook andere kleine aanpassingen doorgevoerd. Zo is er nu een knop voor het in- en uitschakelen van de lamp en een slider voor de helderheid op het scherm waar je de kleur uitkiest, zodat je in één keer meer dingen tegelijkertijd kunt regelen. Ook moet het probleem zijn opgelost met de routines onder Home en Away, vanwege verdere optimalisaties. Uiteraard zijn er ook verschillende probleemoplossingen en prestatieverbeteringen doorgevoerd. De update kan nu elk moment arriveren op je smartphone.

Philips Hue

Reacties (0)