Tado voorziet app voor V3+-thermostaten van nieuwe mogelijkheden

31 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Tado app

De V3+ slimme thermostaten zijn voorzien van een nieuwe app, die het beheer daarvan een stuk eenvoudiger moet maken. Dat heeft het bedrijf Tado zojuist tijdens zijn presentatie op de IFA 2018 bekendgemaakt. De app maakt het intuïtiever dan ooit om met je woning te communiceren.

De nieuwe Tado-app

De gloednieuwe app voor de V3+ producten is voorzien van een aantal nieuwe vaardigheden. De voornaamste daarvan is de Luchtcomfort Skill, die de luchtkwaliteit binnenshuis zou moeten verbeteren. Volgens Tado° zou daardoor niet alleen de slaapkwaliteit beter zijn, maar zou het leven in huis ook fijner worden.

Om dat mogelijk te maken, geeft de app onder meer advies over wanneer je de ramen open zou moeten zetten en hoe je de luchtvochtigheid omlaag kan brengen. Aanbevelingen worden gegeven op basis van de omstandigheden in huis, waaronder de luchtfrisheid, de aanwezigheid van mensen en lokale weersvoorspellingen.

Meer mogelijkheden

Maar er zijn meer nieuwe mogelijkheden aan de app toegevoegd. Die moeten allemaal de gebruiker helpen bij het dagelijks leven. Volgens Tado° zijn onder meer Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Slimme Schema’s en Inzichtelijke Rapporten beschikbaar.

De app is zo ontwikkeld dat het eenvoudig is voor gebruikers om zelf te beslissen welke skills er gebruikt moeten worden en wanneer dat gebeurt. Het is ook mogelijk om een slimme assistent in te schakelen om je huis automatisch te beheren. De Auto-Assist Skill, zoals deze gedoopt is, kost 2,99 euro per maand of 24,99 per jaar.

Starterskit

De V3+ Slimme Thermostaat Starterskit is verkrijgbaar voor €199,99. De Slimme Radiatorknop Starterskit wordt nu geleverd met één Slimme Radiatorknop en is verkrijgbaar voor €129,99. Andere verwarmingsproducten zijn verkrijgbaar in enkele of gebundelde pakketten om individueel kamerbeheer mogelijk te maken.

Reacties (0)