Sunrise Smart Pillow: gewekt worden door een slim kussen

07 april 2017 1 Minuut 0 Reacties
Sunrise-smart-pillow

De Sunrise Smart Pillow, een slim kussen, zet verlichting in om je te wekken. De kleuren veranderen op basis van het instelbare slaapschema.

De Sunrise Smart Pillow zou je moeten wekken door de nabootsing van zonlicht. Dit slimme kussen is vorige week op Kickstarter uitgebracht.

Slim kussen als wekker

De traditionele wekker kennen we al. Maar hoe kan een kussen ervoor zorgen dat je s’ochtends op tijd wakker wordt? Het slimme kussen is te vergelijken met de alarmklokken die je wekken door de inzet van verlichting. Sunrise Smart Pillow heeft een strip ledverlichting aan beide zijden van het kussen. De kleuren kunnen veranderen op basis van het instelbare slaapschema.

Het is ook mogelijk om het kussen in stellen op blauwe verlichting. Na een dutje zou deze verlichting ervoor moeten zorgen dat je je wakkerder voelt. De verlichting dat het kussen produceert is volgens het bedrijf naar wens in te stellen, zodat je bijvoorbeeld nog even kunt lezen voor het slapen gaan.

De Sunrise Smart Pillow wordt getoond zonder kussensloop. Als er al een kussensloop bij zit, zou er rekening moeten worden gehouden met de verlichting. Als de kussensloop het kussen volledig zou bedekken, zou de werking van de verlichting teniet gedaan worden.

Verder heeft Sunrise Smart Pillow iets weg van Zeeq, een ander slim kussen wat vorig jaar in het buitenland is geïntroduceerd. Beide kussens kunnen je slaap evalueren en beschikken over bluetooth-speakers. Met deze speakers kun je muziek of desgewenst rustgevende geluiden afspelen. Zeeq is op de markt uitgebracht, het is nog te vroeg om aan te geven of Sunrise Smart Pillow ook in de winkels komt te liggen en in Nederland verkrijgbaar wordt. Als je toch geïnteresseerd bent; de bedragen om te investeren in het project beginnen bij 199 dollar.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)