Smart Living Project update: de bouw in vogelvlucht (video)

31 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
DCIM100MEDIADJI_0025.JPG

In de afgelopen weken is er hard gewerkt op de bouw. Het huis begint nu echt vorm te krijgen en de laatste drie maanden zijn ingegaan. Afgelopen week zijn we een kijkje gaan nemen en hebben we een korte video-impressie van de bouw tot op heden gemaakt.

Als we door het slimme huis huis heen lopen is het al een indrukwekkend gezicht, maar van grote hoogte is het nog een stukje indrukwekkender. Daarom hebben we een drone meegenomen naar de bouw en onderstaande video-impressie gemaakt.

Wat is het FWD Smart Living Project?

Samen met een groot aantal partners gaat FWD een nieuwbouwhuis compleet ‘smart’ gaan maken. We gaan ruim een jaar mee in het proces van oriënteren, kiezen, vergelijken, installeren, programmeren en gebruiken. We laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn, wat de verschillende partijen te bieden hebben en waarom er bij de specifieke behoeften van deze nieuwbouwwoning voor de betreffende systemen gekozen is. Wil je meer weten over het idee achter dit project? Lees dan verder op onze projectpagina.

Houd de website en social media in de gaten!

Ben je benieuwd naar hoe wij het aanpakken, voor welke producten en technieken we kiezen en hoe het bouwproces verloopt? Bekijk dan onze FWD Smart Living Project pagina voor links naar alle artikelen, updates, social media-kanalen en partners. Volg het FWD Smart Living Project op de voet via Instagram of Facebook.

Op onze projectpagina en social media-kanalen  plaatsen we regelmatig korte updates, foto’s en video’s over de bouw van het slimme huis. Zo schreven we onlangs onder meer over de beveiliging van het slimme huis, het draadloze en bekabelde netwerk en hoe we de verlichting slim gaan maken. Ook hebben we uitgebreid geschreven over de energie en het klimaat, en hoe deze onderdelen slim te maken zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)