Slimme speaker LG WK7 vanaf medio november te koop in Nederland

24 oktober 2018 1 Minuut 0 Reacties
lg-wk7

LG heeft bekendgemaakt dat de slimme speaker LG WK7 met Google Assistent vanaf midden november te koop is in Nederland. Het apparaat kan niet alleen worden gebruikt voor het afspelen van muziek, ook kan het fungeren als hub voor in je smarthome.

Dit is de LG WK7

LG heeft in een persbericht laten weten dat de slimme speaker LG WK7 vanaf midden november te koop is in Nederland. De speaker beschikt over de Google Assistent, die sinds 24 oktober officieel Nederlands spreekt. Met deze speaker speel je niet alleen muziek af (hiervoor heeft LG samengewerkt met Meridian Audio), ook kun je hem laten fungeren als een hub voor in je smarthome. Je kunt dan via de speaker andere diensten en apparaten gebruiken, zoals je smart-tv, soundbar, thermostaat, beveiligingssystemen en zelfs verlichting.

Wil je weten hoe je die apparaten toevoegt aan de Google Assistent? Lees dan ons uitgebreide stappenplan er nog eens op na. LG ziet voor zich dat deze speaker een centrale rol in je leven kan gaan spelen. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt en de speaker laat weten dat je aan de dag begint, kan het apparaat je je agenda voorlezen, de verwarming instellen en alvast uitzoeken hoe het zit met het verkeer. Ga je de deur uit? Dan gaat de verwarming uit, het alarmsysteem of de camera aan en kan bijvoorbeeld de robotstofzuiger z’n werk doen.

Reacties (0)