Signify introduceert gekleurde Hue Play- en Hue Signe-lampen

20 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
Hue-Play-Signe

Signify, het bedrijf dat voorheen als Philips Lighting door het leven ging, introduceert wederom nieuwe producten in het Hue-assortiment. Het bedrijf komt met de Hue Play en Hue Signe, beiden smalle, langwerpige lampen die bijvoorbeeld naast de tv geplaatst kunnen worden en de achterwand kunnen verlichten.

Hue Signe en Hue Play

De nieuwe Hue Signe en Hue Play lampen zijn ontwikkeld voor indirect sfeerlicht. Het is dus ook de bedoeling dat de lampen op een muur gericht worden, waarna ze een gekleurde gloed kunnen verzorgen. Als je ze synchroniseert met je televisie of pc kun je op deze manier een Ambilight-effect creëren. Hiervoor is onlangs Hue Sync in het leven geroepen.

De Hue Signe lampen zijn iets langer dan de Play-varianten maar beide lampen zijn zogenaamde ‘light bars’, wat simpelweg betekent dat ze verticaal geplaatst worden en over een ingebouwde led-strip beschikken. Deze led-strip kan miljoenen kleurvariaties weergeven en vanzelfsprekend zijn de lampen te bedienen middels de Hue-app.

Halverwege oktober moeten de nieuwe Hue-lampen uit voorraad te koop zijn. De Hue Play kost 69,90 euro per stuk en voor twee modellen betaal je 129,95 euro. De Hue Signe krijgt een prijs van 169,99 per stuk mee. Een nog grotere variant kost 269,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)