Seedo is een geautomatiseerde moestuin waarin je cannabis laat groeien

14 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
seedo

De Seedo is een slimme moestuin voor mensen die thuis cannabis willen laten groeien. Je krijgt hulp van kunstmatige intelligentie. Middels machine learning, algoritmes en een geavanceerd lichtsysteem ben je straks in staat thuis de beste wiet te kweken.

Thuis cannabis kweken met Seedo

Cannabis kweken kan voor veel obstakels zorgen. Het bedrijf Seedo wil dit vergemakkelijk door een slimme moestuin aan te bieden die is voorzien van machine learning, algoritmes, een geavanceerd lichtsysteem en kunstmatige intelligentie. Ook hebben de moestuintjes de beschikking over een uitgebreide database waar nieuwe informatie in kan verschijnen, zodat de resultaten van je cannabis mettertijd beter kunnen worden. Geen nood: het apparaat heeft een speciaal slot dat alleen geopend kan worden via de officiële applicatie.

Naast cannabis kun je ook kruiden, groenten, bloemen en meer kweken in de moestuin. Seedo belooft dat wat je ook van plan bent om te cultiveren, je opbrengst groter zal zijn dan wanneer je dit in je eigen tuin zou doen. Het gevaarte is echter niet goedkoop: een unit kost 2.400 dollar (meer dan 2.100 euro), exclusief de verzendkosten van 350 dollar (313 euro). Naast de tuin krijg je ook een pakket met nutriënten, twee CO2-cilinders, een speciale deken, een luchtfilter, een waterfilter en natuurlijk een app voor Android en iOS.

Met de app krijg je natuurlijk een overzicht van het groeiproces. Maar je kunt de planten ook in de gaten houden middels de hd-camera aan boord. In totaal kun je tot vijf planten tegelijkertijd laten groeien; het systeem zal dan alles voor je regelen.

Reacties (0)