Alle Samsung-apparaten zijn toch iets eerder slim: vanaf 2019 al

24 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
Samsung SmartThings

Samsung heeft in een eerder gemaakt statement aangegeven dat het al zijn apparaten in 2020 slim wil hebben (en dus aan het internet wil koppelen). Op dat bericht komt het bedrijf nu terug, aangezien de planning ietwat vervroegd is. Nu staat 2019 in de agenda van de fabrikant.

Samsung wil alle apparaten in 2019 slim maken

Samsung wil dat zijn apparaten in 2020 allemaal slim zijn en dus met het internet verbonden kunnen worden. Dat zei Samsung Consumer Electronics-CEO Kim Hyun-suk in een interview met The Wall Street Journal. Echter, Brett Worthington, Samsung wereldwijde onderdirecteur van business development en partnerships, zegt nu dat de fabrikant voornemens is die doelstelling 2019 te behalen. Destijds was de visie dat 2020 een haalbaar doel was. Maar nu loopt het bedrijf voor op schema, waardoor dat doel dus is vervroegd.

Het gaat om ontzettend veel apparaten: koelkasten, televisies en robotstofzuigers, om maar wat te noemen, maar ook bijvoorbeeld ovens, smartphones en smartwatches. En Bixby moet bij alles het centrum gaan worden. Echter, qua ontwikkeling en mogelijkheden loopt het bedrijf achter op de concurrentie, dus is er nog een inhaalslag te maken. Daarom opent de fabrikant drie extra onderzoekscentra voor kunstmatige intelligentie. Het bedrijf hoopt natuurlijk dat deze investeringen ertoe leiden dat mensen in de toekomst zijn producten kopen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)