Samenwerking Albert Heijn en Nuki: niet meer thuisblijven voor boodschappenbezorging

21 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
Nuki

Albert Heijn en Nuki gaan samenwerken voor het bezorgen van boodschappen. Bestel je wel eens boodschappen, maar vind je het toch vervelend dat je thuis moet blijven wanneer deze bezorgd worden? Nu hoeft dat niet meer wanneer je over een slimme videodeurbel en een slim slot van Nuki beschikt.

Wanneer de bezorger met je boodschappen voor de deur staat zie je dit direct op je smartphone. Je kunt vervolgens de deur met het slimme slot van Nuki openen, waarna de bezorger direct al je boodschappen in de koelkast legt. Kom je dus thuis na een lange werkdag, dan ligt je koelkast al vol met al je bezorgde boodschappen.

Testfase van acht weken

In eerste instantie test Albert Heijn de nieuwe manier van boodschappen leveren in de regio van Alkmaar. Deze testfase duurt acht weken. Vervolgens wordt er met de bezorgers en de gebruikers geëvalueerd over deze manier van bezorgen. Albert Heijn wil inzicht krijgen in de perceptie en de mening van klanten en bezorgers over deze nieuwe manier van boodschappen leveren.

Nuki heeft onlangs de Smart Lock 2.0 op de Nederlandse markt gebracht. Het nieuwe model heeft een beter bereik dankzij bluetooth 5.0, een deursensor waarmee je de stand van het slot kunt checken in de bijbehorende app, een betere processor en volledige compatibiliteit met Apple HomeKit en Zigbee. Meer informatie over de samenwerking vind je op de website van Nuki.

Reacties (0)