Ring geeft videodeurbellen en -camera’s avondmodus met kleuren

13 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Ring-Video-Doorbell-2-review-feature

Ring heeft bekendgemaakt dat de videodeurbellen en -camera's van het bedrijf worden voorzien van een kleurenoptie voor de avondmodus. Dat betekent dat het nachtzicht straks duidelijker in beeld kan brengen wie er precies voor de deur staat, wanneer er weinig licht is.

Ring-videodeurbellen met nachtzicht in kleur

Ring brengt binnenkort een update uit die ervoor zorgt dat de nachtvisie van de videodeurbellen en -camera’s worden voorzien van kleuren. Momenteel is het zo dat de avondmodus een monochroom beeld presenteert, waardoor fijne details kunnen wegvallen door het gebrek aan kleur. De nieuwe modus wordt overigens niet verplicht om te gebruiken. Binnen de instellingen van de applicaties, beschikbaar op Android en iOS, kunnen gebruikers staat aangeven of ze wel of niet kleuren willen zien. Je kunt de beelden ook zwart-wit laten.

Aanvankelijk komt deze nieuwe nachtvisie alleen naar de bedrade versies van de Ring-videodeurbellen, zoals de Video Doorbell Pro. Vervolgens zal de update ook worden uitgerold naar de apparaten die op batterijen werken. Waarom Ring hiervoor kiest, is niet bekendgemaakt. Mogelijk heeft het ermee te maken dat het kleurenscherm meer energie verbruikt, waardoor de accu’s van de deurbellen ook sneller leeg raken. Wanneer de update precies wordt uitgerold, heeft het bedrijf helaas nog niet bekendgemaakt.

Reacties (0)