‘Philips Hue brengt in september witte filament-lampen uit’

12 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
philips-hue-witte-filament-lamp-lek

Zoals het er nu naar uitziet zal het Philips Hue-assortiment in september uitgebreid worden met witte filament-lampen. Deze slimme lampen dien je aan de Hue Bridge te koppelen, zodat je ze kunt opnemen in je huidige Hue-netwerk.

Philips Hue filament lampen voor in huis

We hebben nog maar net de aankondiging van de Philips Hue filament-lampen achter de rug, of Signify, het bedrijf achter de lampenserie, kondigt alweer nieuwe producten aan. In tegenstelling tot de eerder aangekondigde lampen waarbij het unieke verkooppunt juist is dat ze niet kunnen of hoeven worden opgenomen in een bestaand Hue-netwerk, is dat hier nu juist wel het geval. Deze nieuwe lampen worden verwacht in september, dus de kans is groot dat we er tijdens de IFA-beurs in Berlijn, begin september, meer over horen.

Dat is althans te lezen op de Duitse blog hueblog.de. In totaal zouden er drie verschillende van dit soort lampen op de markt moeten komen, die tevens beschikken over bluetoothfunctionaliteit. Het gaat om een A19-, ST19- en G25-variant, die respectievelijk twintig, 25 en dertig euro gaan kosten. De lampen kunnen alleen de witte kleur laten zien, met een maximale temperatuur van 2.700K (wat een warme kleur moet opleveren). Verder is de verwachting dat alle drie de lampen zo’n vijftien jaar (of vijftienduizend uur) meegaan.

Reacties (0)