Nuki-app verstuurt voortaan ook pushnotificaties

06 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Nuki Nieuwpoort 4

Nuki heeft laten weten dat er nu een update beschikbaar is voor de officiële app. Ook eigenaars van de Smart Lock 2.0 krijgen een update. Beide updates introduceren gaan baanbrekende elementen, maar zorgen uiteindelijk wel voor extra gebruiksgemak.

Download de update voor Nuki-producten

Een slim slot in de voordeur van je huis kan natuurlijk een prima aanvulling zijn op je smarthome. Niet elk product is echter gelijk aan elkaar, daarom is het fijn om te zien dat fabrikanten die producten blijven ondersteunen na de lancering. Zo is het voor gebruikers van een Nuki-slot nu mogelijk dat ze pushnotificaties ontvangen via de officiële app. Zo kun je nu meldingen krijgen wanneer je Smart Lock actief gebruikt wordt of wanneer bijvoorbeeld je batterijen bijna leeg zijn. Handig, want zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Ook de Smart Lock 2.0 mag rekenen op een update, vol prestatieverbeteringen en bugfixes. Zo is er nu multiconnect. Deze toepassing zorgt ervoor dat je tegelijk via meerdere apparaten toegang kan krijgen tot de Smart Lock via bluetooth. Dit betekent dat je Nuki Keypad en je Apple Homekit-apparaten nu tegelijkertijd met het Smart Lock kunnen communiceren, zonder dat je een Bridge moet gebruiken. Daarnaast heeft de fabrikant ervoor gezorgd dat de accu nu langer meegaat, dankzij energiebesparende optimalisaties.

Reacties (0)