NodOn presenteert programmeerbare knop Soft Button

29 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
nodon-soft-butoon

De Franse producent NodOn heeft een programmeerbare knop gepresenteerd die in allerlei situaties in huis gebruikt kan worden: de Soft Button. Je kunt de knop op drie verschillende manieren indrukken, namelijk kort, twee keer of lang.

Dit is de Soft Button

NodOn, een fabrikant van smarthomeproducten, heeft de Soft Button aangekondigd. Dit is een programmeerbare knop die op drie verschillende manieren kan worden ingedrukt: kort, twee keer en lang. Op basis daarvan weet de knop wat je precies voor elkaar wil krijgen, aangezien je zelf kunt instellen wat de verschillende opties moeten bewerkstelligen. Zo kun je bijvoorbeeld de rolgordijnen naar beneden doen, de lampen uitschakelen of de verwarming hoger instellen. In principe kun je hiermee alles in huis aansturen.

De accessoire is ook waterdicht en behoorlijk compact, waardoor je hem dus ook bijvoorbeeld in de keuken of badkamer kunt gebruiken. Daarnaast is die magnetisch, waardoor je hem ook kunt ophangen. Aan boord zit een CR2032-batterij. De Soft Button wordt ook in Nederland en België uitgebracht en zal bij allerlei (online) winkels met betrekking tot smarthome en automatisering worden verkocht. Qua gebruik lijkt de programmeerbare knop op de Pop Home Switch van Logitech. Voor een indruk daarvan kun je onze recensie lezen.

Reacties (0)