Netgear komt met Arlo Audio Doorbell

23 juli 2018 1 Minuut 0 Reacties
Arlo Audio Doorbell

Netgear komt binnenkort met de Arlo Audio Doorbell. De slimme deurbel heeft geen geïntegreerde camera, maar werkt wel samen met de beveiligingscamera's van Arlo. Zo kun je alsnog beeld ontvangen op de smartphone.

Netgear heeft een slimme deurbel aangekondigd die samen kunnen werken met de beveiligingscamera’s van het bedrijf. De Arlo Audio Doorbell is echter geen videodeurbel. Er zit geen geïntegreerde camera in om het beeld direct op je smartphone te krijgen. De slimme deurbel heeft wel een speaker en een microfoon, zodat je direct met je bezoeker kunt communiceren.

Dat er geen geïntegreerde camera in de slimme deurbel zit is echter geen probleem, want de Arlo Audio Doorbell werkt samen met de camera’s van het bedrijf. Heb je dus een Netgear Arlo beveiligingscamera op de voordeur gericht? Dan kun je alsnog live beelden ontvangen op de smartphone.

Zeven dagen audio opslaan

De slimme deur bel is draadloos en slaat audio zeven dagen op in de cloud, zodat je dit achteraf terug kunt luisteren. Volume en het geluid is zelf in te stellen en het apparaat is bestand tegen sneeuw, regen en hitte. Heb je geen zin om gestoord te worden? Een Do Not Disturb-functie schakelt de deurbel simpelweg uit.

De Arlo Doorbell is gemakkelijk zelf te installeren en komt met batterijen en benodigdheden om de deurbel op te hangen. Nieuw is ook de Arlo Smart Chime Speaker die je overal in huis in het stopcontact kunt inpluggen. Zo weet je ook wanneer er iemand voor de deur staat wanneer je jouw smartphone even niet bij de hand hebt. Een datum is nog niet bekend, maar de Arlo Audio Doorbell moet binnenkort beschikbaar zijn. Meer informatie vind je op de website van Arlo.

Reacties (0)