‘Netflix komt naar Google Nest Hub en andere smart displays’ (update)

10 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google Nest Hub

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan komt de videostreamingdienst Netflix naar de Google Nest Hub en andere smart displays. De benodigde actie voor de dienst is opgedoken, waardoor de functie mogelijk binnenkort officieel gelanceerd wordt.

Netflix op Google Nest Hub – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet kun je mogelijk binnenkort de videostreamingdienst Netflix gebruiken op je Google Nest Hub, of andere smart display met Google Assistent aan boord. Er is officieel nog niets aangekondigd, maar inmiddels is wel duidelijk dat de benodigde actie (lees hier meer over Actions voor Google Assistent) nu compatible is met slimme schermen. Daarnaast laten enkele eigenaars van de Nest Hub weten dat er specifieke commando voor de dienst in beeld verschijnen, zoals het starten van de volgende aflevering.

Helaas is er op moment van schrijven nog een hoop onzeker. We hebben hier meerdere Google Nest Hub-modellen op de redactie, maar ze laten Netflix nog niet zien als mogelijke optie. Ook werkt de Chromecast-ondersteuning niet. Desondanks leeft het idee dat de videostreamingdienst binnenkort dus ook voor slimme displays beschikbaar is, aangezien er duidelijk op de pagina te zien is dat er ondersteuning is voor smart displays. Het is niet duidelijk wanneer hier officieel iets over naar buiten gebracht wordt.

Update 10-06

Google heeft inmiddels de lijst voor compatible apparaten aangepast op de pagina van de Netflix-app en heeft smart displays verwijderd. Daardoor is het op dit moment onduidelijk wat nou precies de bedoeling is.

Het originele bericht werd op 5 juni 2019 om 15:26 gepubliceerd.

Reacties (0)