Lenovo presenteert Android-tablet met Alexa en smartspeakerfuncties

09 januari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lenovo-smart-tabs-1

Lenovo heeft tijdens CES 2019 de Lenovo Smart Tab met Alexa aan boord gepresenteerd, die tevens dienst kan doen als een slimme speaker. Dit is een Android-tablet die je in een speciaal dock plaatst, waardoor de speakerfunctionaliteit geactiveerd kan worden.

Lenovo Smart Tab met Alexa en smart speaker-functies

De Lenovo Smart Tab is een Android-tablet met stemassistent Alexa aan boord. Het product bestaat uit een tweede onderdeel in de vorm van een oplaadstation en speaker. Wanneer de tablet in de houder wordt gezet, dan kan die ook dienstdoen als slimme speaker voor in je smarthome, terwijl je de tablet ondertussen van stroom voorziet. Wanneer de tablet in de dock staat, dan zal het 10″-touchscreen functioneren als een Amazon Echo Show. Zo kun je foto’s bekijken, muziek beluisteren en stemcommando’s geven.

De Lenovo Smart Tab zal in twee configuraties beschikbaar zijn. De M10-tablet beschikt over 2 of 3 GB aan werkgeheugen en 16 of 32 GB aan interne opslagruimte, terwijl het P10-model beschikt over 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagruimte. De M10 heeft een accu met een vermogen van 4.850 mAh, terwijl de P10 beschikt over maar liefst 7.000 mAh. Ook zijn er camera’s aanwezig en ondersteunen de tablet Dolby Atmos. De M10 krijgt een prijs van 199,99 dollar, terwijl de P10 een prijs krijgt van 299,99 dollar.

Voor al het nieuws rondom CES 2019 kun je in onze uitgebreide nieuwsdatabase terecht.

Reacties (0)