Kärcher komt met hogedrukreinigers met app-verbinding

03 maart 2021 1 Minuut 0 Reacties
Kärcher

Er komen steeds meer smarthome-oplossingen voor diverse producten. Kärcher doet het nu met hogedrukreinigers met app-verbinding.

Kärcher brengt verschillende nieuwe hightech hogedrukreinigers met app-ondersteuning op de markt. Van de K2 Power Control met compact formaat tot de luxe K7 Smart Control. Alle modellen in de nieuwe serie maken gebruik van de geïntegreerde Kärcher Home & Garden-app. De app helpt met verschillende zaken. Van het instellen van de hogedrukreiniger tot tips over de schoonmaakklus. En voor wie dat wil. Je kunt ook de voor- en na foto’s van je klus via social media delen.

Het werkt als volgt: moet je een bepaalde oppervlak reinigen? Selecteer het te reinigen object in de app en je krijgt gelijk gedetailleerde instructies met de juiste drukinstellingen voor je hogedrukreiniger, waarbij je stap-voor-stap door het schoonmaakproces heengeleid wordt. Jij hoeft het vervolgens alleen nog maar uit te voeren door de juiste instellingen te kiezen.

Bluetooth bij K5 en K7 Smart Control

Gaat je dat nog niet slim genoeg? De high-end modellen K5 en K7 Smart Control gaan nog een stapje verder. Via bluetooth is er een directe verbinding tussen de app en de hogedrukreiniger. Kies je een object in de app? Stuur de juiste instellingen direct door naar de hogedrukreiniger. Ook hebben deze high-end modellen de beschikking over een boost-modus om de waterdruk kortstondig te verhogen. Tevens komen deze modellen met accessoires voor nog meer slimme controle over je reinigingsklus. Na afloop van je klus brengt de app je op de hoogte van diverse gegevens als de verbruikte hoeveelheid water en de gebruiksduur.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

Prijzen beginnen bij 119,95 euro voor de K2-serie en lopen op tot 729,95 euro voor de high-end K7 Smart Control. De nieuwe serie hogedrukreinigers met app-verbinding zijn per direct verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op de website van Kärcher.

Reacties (0)