IKEA en Sonos presenteren Symfonisk-collectie draadloze luidsprekers

08 april 2019 1 Minuut 0 Reacties
IKEA Sonos Symfonisk boekenplank

We hebben er al heel wat geruchten en teasers over voorbij zien komen maar vandaag zijn de Symfonisk-luidsprekers van Sonos en IKEA dan eindelijk gelanceerd.

De woninginrichting- en designkennis van IKEA wordt met de expertise van Sonos op het gebied van geluid gecombineerd in diverse draadloze luidsprekers.

IKEA Symfonisk luidsprekers

Sonos en IKEA brengen in eerste instantie een talfellamp-speaker en een boekenplank-speaker met WiFi uit. De tafellamp brengt licht en geluid samen en laat zien hoeveel impact deze combinatie heeft op de sfeer in huis. De tafellamp is deels geïnspireerd op een open haard: een object dat voor zowel warmte als geluid zorgt, aldus de meubelgigant. De boekenplank – die je zowel kan ophangen als neerzetten – is volgens beide bedrijven een combinatie van geluid en opbergen.

De samenwerking met Sonos past volgens IKEA bij de focus op meer slimme producten voor het dagelijks leven thuis. Dat zie je terug in de Symfonisk-collectie: de combinatie van licht en geluid in de tafellamp zorgt ervoor dat er minder apparaten en snoeren nodig zijn. De boekenplank luidspreker kun je met haakjes vastzetten op vrijwel elke plek, of gewoon horizontaal of verticaal neerzetten.

Advertentie

De producten zijn compatibel met de producten van Sonos en de Sonos-app. Je kunt de Symfonisk-speakers dus eenvoudig koppelen met andere Sonos-speakers in huis en bedienen middels de app. Daarnaast is er ondersteuning voor Apple AirPlay 2 aanwezig.

Prijs en beschikbaarheid

De tafellamp-speaker en boekenplankluidspreker in de Symfonisk-serie zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA. De tafellamp heeft een prijs van 179 euro meegekregen, de boekenplankluidspreker gaat 99,95 euro kosten. Beide producten worden in het wit en zwart uitgebracht.

Lees ook onze IKEA Symfonisk review!


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)