Homey-versie 2.2 biedt ondersteuning voor camera’s aan

24 juni 2019 1 Minuut 0 Reacties
homey-cameras

Athom, het bedrijf achter de smarthomehub Homey, heeft bekendgemaakt dat het apparaat voortaan camera's ondersteunt. De update wordt vanaf vandaag naar iedereen uitgerold die de hub thuis heeft staan. Heb je dus een beveiligingscamera, dan kan je smarthomehub nu wederom meer.

Homey ondersteunt camera’s

Smarthomehub Homey, van het Nederlandse bedrijf Athom, biedt vanaf nu ondersteuning aan voor verschillende soorten beveiligingscamera’s die je mogelijk thuis hebt hangen. De benodigde software-update wordt vanaf vandaag uitgerold naar iedereen die de hub thuis heeft staan. Mocht je thuis een camera hebben, dan is de kans groot dat die ondersteund wordt. Is dat het geval, dan kun je die camera direct vanuit de Homey-app bedienen. Dat kan gelukkig ook op het moment dat je even niet thuis bent.

Bovendien kunnen gebruikers de camera’s opnemen in de verschillende Flows: zo kan er een snapshot gemaakt worden wanneer er een notificatie gestuurd wordt naar een smartphonegebruiker. De nieuwe functie ondersteunt een groot assortiment aan cameramerken, van high-end tot betaalbaar. Helaas heeft het bedrijf geen complete lijst met camera’s vrijgegeven, waardoor het dus niet met zekerheid te stellen is van tevoren of jouw camera ondersteund wordt. Naast versie 2.2 van de hub, heb je ook versie 2.4 van de gratis app nodig.

Reacties (0)