‘Google wil Nest anders in de markt gaan zetten’

08 november 2018 1 Minuut 0 Reacties
nest-thermostaat-v3-review

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan is Google voornemens het merk Nest anders in de markt te gaan zetten. Zoals het er nu naar uitziet zal het merk voor thermostaten, camera's en deurbellen dus een rebranding gaan ontvangen.

Rebranding voor Nest aanstaande?

Een bron die bekend zou zijn met de plannen van Google meldt tegenover 9to5Google dat Google voornemens is Nest op een andere manier in de markt te zetten. Er is dus mogelijk een rebranding aanstaande. De plannen zouden zich nog in een vroeg stadium bevinden, waardoor het nog helemaal niet zeker is of dit ook daadwerkelijk zal gaan gebeuren. Vooralsnog is het niet helemaal duidelijk waarom de zoekmachinegigant dit zou willen doen, maar mogelijk gebeurt dit voor toekomstige producten.

Die toekomstige Nest-producten zijn dan gemaakt met het team dat bij Google verantwoordelijk is voor andere hardware, zoals Pixel-smartphones en de Google Home Hub. Waarschijnlijk wordt die nieuwe naam dan gebruikt om aan te duiden dat het een product is van zowel de fabrikant als de zoekmachinegigant. Eerder dit jaar kwam namelijk naar buiten dat Google de hardware-ondernemingen voortaan onder één paraplu laat lopen. Dit team wordt geleid door Rishi Chandra, verantwoordelijk voor Chromecast en Google Home.

Reacties (0)