Google Home-app geüpdatet met betere indeling voor instellingen

15 mei 2020 1 Minuut 6 Reacties
GoogleHomeAssistent

De Google Home-app is typisch zo'n app die heel veel mogelijkheden aanbiedt, waardoor het soms nogal een rommeltje kan worden als we kijken naar de indeling van de interface. De afgelopen maanden is daar veel aan veranderd. Nu is het de beurt aan het menu voor de instellingen.

Download de update voor Google Home

De update voor de interface wordt nu uitgerold naar iedereen, maar het kan nog een paar dagen duren voordat je hem ontvangt. Wanneer je de update ontvangen hebt, dan krijg je een duidelijkere indeling van dat scherm. Daardoor moet het gemakkelijker worden dingen snel terug te vinden. Over het algemeen is de indeling nog hetzelfde (dat wil zeggen: het gros van de opties staan onder dezelfde kopjes, met hier en daar verschillen), maar het onderscheid tussen de verschillende kopjes is nu wel een stuk duidelijker gedefinieerd.

Daarnaast is het wel zo dat de namen van de opties voor een groot deel aangepast zijn. Maar dat hoeft geen probleem te zijn, aangezien het doel van zo’n update is om ervoor te zorgen dat het overzichtelijker wordt. Desondanks kunnen we ons voorstellen dat het nu weer even wennen is wanneer je naar een specifiek onderdeel zoekt en die nu niet meer kunt vinden. Neem je tijd en klik even overal een keer op, zodat je weet waar alles staat en wat alles doet. De update wordt nu uitgerold naar alle gebruikers die Google Home gebruiken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

Dick Meijerink

Dick Meijerink
16 mei 2020 om 12:03

Ik heb pas zon apperaat. Een grote ronde 129 euro. Ben er blij mee hoor.ik hoor het nieuws, weer en vragen stellen. Radio doet ook goed hoor. Mooi geluid. Groetjes van Dick Meijerink uit rijssen.

Inloggen
Bart

Bart
16 mei 2020 om 19:40

Nou dick….. moet je voor de gein eens op ali een paar sonoff schakelaars kopen en bij je verlichting plaatsten. Alles een naam geven met lamp er achteraan..bij de juiste kamer plaatsen….roep hey google lampen aan…..en tadaaaaa een wereld gaat er voor je open. Ik heb nu 3 homepjes thuis in bijna elke kamer een en ik wil niets anders meer.

Inloggen
Daniel

Daniel
18 mei 2020 om 03:15

Bij de action ook te koop ook de slimme lampen

Inloggen
Dotternetta

Dotternetta
16 mei 2020 om 19:59

Zoek naar tuya sockets op AliExpress of wifi led bulbs

Inloggen
Frans Macco

Frans Macco
16 mei 2020 om 12:10

Ik heb de app en 5 Google home mini’s. Ik heb geen idee cq weet niet waar ik moet kijken/zien of de update is geïnstalleerd?

Inloggen
Dotternetta

Dotternetta
16 mei 2020 om 19:59

De update in dit bericht gaat over de home app

Inloggen