‘Google brengt dit jaar een nieuwe Google Home en Nest-camera uit’

13 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google-Home-2

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Google later dit jaar een nieuwe Google Home-speaker en Nest-camera uit. Wat we precies kunnen verwachten van de nieuwe producten, is op moment van schrijven nog moeilijk te zeggen.

Nieuwe Google Home en Nest-camera – gerucht

De Japanse krant Nikkei schrijft dat Google voornemens is dit jaar een nieuwe Google Home-speaker en Nest-camera uit te brengen. Wat we precies van de nieuwe producten mogen verwachten, is vooralsnog onduidelijk. Het zou bijvoorbeeld gaan om een geüpdatete versie van de Home-speaker, maar onduidelijk is nu nog of dat gaat om een iteratie van het eerste model of een compleet nieuwe versie. Er zijn aanwijzingen dat Google werkt aan een grotere versie van de Home Hub, maar de krant kon er niets specifieks over melden.

Verder sprak de krant met iemand die “kennis heeft van zaken” over de aankomende Nest-camera. Het zou mogelijk zelfs gaan om een complete revisie van de line-up, maar ook hier zijn details helaas schaars. Het enige dat wij ook eerder hebben gemeld is dat Google werkt aan een nieuw uiterlijk en nieuwe naam voor de aankomende Nest-producten, zodat mensen mogelijk meer het idee hebben met producten van Google te maken te hebben. Google heeft niet gereageerd op de geruchten; voorlopig moeten we het dus zonder bevestiging doen.

Reacties (0)