FWD Smart Living Project – een rondleiding door ons slimme huis (deel 1)

11 december 2021 1 Minuut 12 Reacties
Smart Living Project Video

Nu het huis zo goed als af is en we nagenoeg alle slimme producten gekoppeld en geautomatiseerd hebben is het tijd om het eindresultaat te tonen. In deze videoserie geven we je een rondleiding door het slimme huis. In dit eerste deel kijken onder meer naar de smarthomehub, de verlichting, het alarmsysteem, de raamdecoratie en de verwarming.

Bijna drie jaar geleden heeft FWD zich als doel gesteld om met een groot aantal partners een nieuwbouwhuis compleet ‘smart’ te maken. We zijn inmiddels ruim anderhalf jaar meegegaan in het proces van oriënteren, kiezen, vergelijken, installeren, programmeren en gebruiken. We hebben laten zien wat de verschillende mogelijkheden zijn, wat de verschillende partijen te bieden hebben en waarom er bij de specifieke behoeften van deze nieuwbouwwoning voor de betreffende systemen gekozen is. Maar, met name ook wat de verschillende producten en systemen voor meerwaarde hebben en hoe ze met elkaar samenwerken voor een echt slim huis. Dit alles met voorwaarden zoals een modulair en flexibel systeem dat te maken is binnen elk budget.

Wil je meer weten over hoe we alles precies geautomatiseerd hebben? Neem dan een kijkje op de projectpagina van het FWD Smart Living Project. Daar vind je uitgebreide beschrijvingen van de scenario’s, producten, keuzes en toepassingen binnen het smart home.

Reacties (12)