FWD: het nieuwe platform voor consumentenelektronica

10 december 2017 3 Minuten 0 Reacties
FWD-Magazine

In 2018 willen we onze lezers nog beter informeren en adviseren. Daarom introduceren we FWD als platform voor al onze media.

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat de websites van MCP Network zich bij Xingo aansloten. Dit resulteerde in een netwerk met diverse nichewebsites over consumentenelektronica en meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Komend jaar gaan we nog verder en introduceren we FWD als platform voor al onze media.

Wat is FWD?

FWD is voor de Belgische bezoeker al een bekend begrip, met name dankzij het papieren FWD Magazine dat elk kwartaal in de winkels en op de deurmat verschijnt. FWD staat voor onafhankelijk advies en uitgebreide informatie over alles dat met consumentenelektronica te maken heeft, en laat dat nu net ook onze specialiteit zijn.

FWD bestaat sinds begin dit jaar uit;

Advertentie
  • Hifi.nl
  • HomecinemaMagazine.nl
  • TabletsMagazine.nl
  • SmarthomeMagazine.nl
  • WearablesMagazine.nl
  • FWDMagazine.be
  • FWD Magazine (print)

Grote plannen voor 2018

Vanaf 1 januari 2018 gaan we FWD nog breder inzetten, als merk voor onze redactie en als platform voor al onze media, zowel online als print. De eerste stappen zijn al gezet, met een FWD YouTube-kanaal en het vernieuwde FWD Magazine dat je digitaal of per post kunt ontvangen. In 2018 trekken we deze lijn door en kun je diverse grote updates en verbeteringen verwachten, waaronder één online FWD-platform voor al onze media.

Natuurlijk blijft elke niche – bijvoorbeeld hifi of mobile – zijn eigen invulling en uitstraling behouden, maar we zien dat steeds meer productgroepen in de markt voor consumentenelektronica die met elkaar overlappen. De komst van één platform – met daarbinnen de niches die je van ons gewend bent – biedt voor ons kansen om content nog beter en completer op de lezer af te stemmen, en het biedt jou als lezer een nog grotere toevoer aan informatie over verwante producten en onderwerpen. Kortom, de komende tijd ga je nog veel meer van FWD horen en ga je diverse verbeteringen op onze websites zien.

FWD op YouTube

Abonneer je vooral vast op ons FWD YouTube-kanaal, waar we met regelmaat nieuwe video’s over onder meer beeld, audio, mobile en smarthome publiceren.

FWD Magazine op de deurmat

Het FWD Magazine dat je elk kwartaal in de brievenbus krijgt of in de winkel koopt staat sinds begin dit jaar reeds boordevol met reviews, achtergronden, vergelijkende tests en nieuwtjes van al onze media. FWD Magazine is dus hét blad voor diegenen die alles willen weten over het mooiste en beste op het gebied van consumentenelektronica.

Wil je ook het overvolle en fraaie FWD Magazine op de (digitale of fysieke) deurmat ontvangen? Via deze pagina kun je een los nummer kopen (fysiek of digitaal) of een abonnement afsluiten. Let wel; momenteel lopen de abonnementen via Hifi.nl en moet je daar een account aanmaken. In 2018 kunnen de abonnementen ook via andere media afgesloten worden.

Het FWD Jaarboek

Als abonnee van FWD krijg je ook nog het FWD Jaarboek van 2018. In dit boek vind je honderden pagina’s met de mooiste producten, de beste achtergronden en de meest interessante ontwikkelingen van 2017. Ook kijken we in het jaarboek vooruit naar 2018, bespreken we de belangrijkste trends en zetten we de beste muziek en films van dit jaar voor je op een rij.

Het jaarboek kan los als pre-order reeds besteld worden via deze pagina, of komt als extraatje bij een abonnement op FWD Magazine.

Het FWD Jaarboek 2018 komt eind december uit, maar als je nu jouw exemplaar al reserveert en je gegevens achterlaat dan maak je kans op een Focal Listen Wireless headphone ter waarde van 259 euro. We verloten één exemplaar onder alle mensen die een bestelling geplaatst hebben.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)