FWD Magazine #75 nu verkrijgbaar

26 september 2019 2 Minuten 0 Reacties
fwd-75

Ontdek de beste producten van het jaar en nog veel meer in het gloednieuwe FWD Magazine nummer 75!

Op zoek naar een high-end televisie of een premium-smartphone? In twee uitgebreide dossiers ontdek je in deze editie welke toestellen de beste zijn.

Daarnaast staat de nieuwste FWD Magazine propvol tests, achtergronden en nieuws op vlak van smarthome, homecinema, tv en meer.  Blikvangers zijn de uitgebreide reviews van de IKEA Symfonisk-speakers en de nieuwe KATCH One designsoundbar van Dali.

Elk jaar participeren wij aan de selectie van de EISA Awards. In het nieuwe FWD-nummer ontdek je welke producten uiteindelijk door ons en onze collega’s van gespecialiseerde media uit 29 landen tot het beste van het jaar werden gekozen. Alle winnaars van een prestigieuze EISA Award op vlak van tv, audio, hifi en mobiel komen in een speciale bijlage aan bod, met de bijhorende motivering van de EISA-jury.

Sonos ontmoet IKEA. Als de grootmacht van multiroomaudio een huwelijk aangaat met de grootste meubelverkoper ter wereld, dan moet er iets bijzonder uitkomen. De Symfonis-speakers dus, met het budgetvriendelijke design dat we kennen van de Zweden en de eindeloze streamingopties waar de Amerikanen tuk op zijn. Maar trekt het op iets? In een uitgebreide test houden we de Symfonisk-lamp tegen het licht en kijken we grondig naar de Symfonisk-boekenplankspeaker. Onze conclusie? Verrassend.

In FWD75 vind je nog veel meer tests, onder meer van de Denon DRA-800H (een AV-receiver met twee kanalen), de Onkyo TX-NR696 (met meer streamingopties dan kanalen) en de Bowers & Wilkins Formation Wedge. Kun je echt je deursleutel vervangen door je smartphone? Die vraag beantwoorden we dan weer in de review van het slimme Nuki-slot. Mis ook zeker niet de tests van de Auralic Vega G1, Mytek Brooklyn Bridge of Arlo-camera’s niet!

Wil je ook geen enkel FWD-nummer missen? Neem dan een abonnement en ontvang als eerste de nieuwste editie op je deurmat. FWD Magazine verschijnt zes keer per jaar en tegen het jaareinde publiceren we het grote Jaarboek – allemaal inbegrepen in het abonnement! 

Reacties (0)